Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το πρόσφατο σίριαλ στην Αυστραλία, από όπου απελάθηκε λόγω του ότι εισήλθε στη χώρα ως ανεμβολίαστος και τελικά δεν κατάφερε να παίξει στο Australian Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς, προκαλεί ξανά!

Διαβάστε ακόμη: Στέφανος Τσιτσιπάς: Η διαιτητής Εύα Ασδεράκη «έκαψε» το coaching με τον πατέρα του - Εξαλλος ο Μεντβέντεφ

Ο Σέρβος σταρ που δηλώνει κατά του εμβολίου, έγινε επίτιμος πολίτης της πόλης Μπούντβα στο Μαυροβούνιο με την τοπική αυτοδιοίκηση να του διοργανώνει μια άνευ προηγουμένου φιέστα και απίστευτη υποδοχή από τους κατοίκους της πόλης. Μέχρι εκεί, όλα καλά, όμως, ο Νόλε μετά την επίσκεψή του σε μοναστήρι στο Μαυροβούνιο, πήγε στη φιέστα που του οργανώθηκε, με φιλιά, χωρίς μάσκες και χωρίς να τηρούνται στο ελάχιστο τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου (αυτή τη στιγμή), έδειξε να απολαμβάνει τη φιέστα και ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον κόσμο για την υποδοχή που του επιφύλαξαν, αλλά και για τον τίτλο του επίτιμου πολίτη.

https://twitter.com/KajaFire/status/1487035440842645506?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA