Μενού
  • Α-
  • Α+

Η 16χρονη Σάρα Μπέιλεκ πανηγύρισε την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό του US Open, ωστόσο, οι πανηγυρισμοί με τον πατέρα και τον προπονητή της, φαίνεται ότι ήταν... υπέρμετρα ενθουσιώδεις και σχολιάστηκαν αρνητικά στο διαδίκτυο. Πατέρας και προπονητής κατά σειρά, αγκαλιάζουν την νεαρή τενίστρια και την χτυπούν επανειλημμένα στα οπίσθια με το Twitter να... βράζει και να απευθύνει εκκλήσεις προς την WTA να διερευνήσει το περιστατικό.

Η Bejlek ύστερα από τον σάλο που δημιουργήθηκε υπεραμύνθηκε των πανηγυρισμών λέγοντας: «Φυσικά και είδα το βίντεο. Ηταν μια αυθόρμητη αντίδραση ολόκληρης της ομάδας. Χαρήκαμε. Σίγουρα μπορεί να φαίνεται άβολο και δυσάρεστο σε κάποιους, αλλά το έχουμε ήδη συζητήσει με την ομάδα και δεν θα ξανασυμβεί».

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«Ο μπαμπάς είναι ο μπαμπάς μου και πάντα θα είναι. Και γνωρίζω τον προπονητή από τότε που ήμουν οκτώ ετών. Με βιντεοσκοπεί, μου κάνει μασάζ», πρόσθεσε. «Αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στην Τσεχική Δημοκρατία, κανείς δεν θα ασχολούνταν με αυτό. Αλλά από τη στιγμή που είμαστε στην Αμερική, όλοι το σχολιάζουν. Αλλά όπως είπα, μιλήσαμε και δεν θα ξανασυμβεί».

Η Bejlek έκανε το ντεμπούτο της στο κυρίως ταμπλό του US Open τη Δευτέρα, χάνοντας από τη Ρωσίδα Ludmilla Samsonova Νο. 35 της παγκόσμιας κατάταξης- στον πρώτο γύρο, με 6-1, 6-3.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA