Μενού
  • Α-
  • Α+

Αν και έδειχνε ως ένα μεμονωμένο περιστατικό το... ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά εναντίον του πατέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα, ο Ελληνας πρωταθλητής έρχεται να δώσει συνέχεια στο συμβάν, προχωρώντας σε μία ανάρτηση που δείχνει τάσεις φυγής από τον πατέρα και προπονητή του. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος τενίστας, λίγες ώρες μετά το περιστατικό, έγραψε σε ανάρτηση στο Twitter: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος», με αποτέλεσμα πολλοί να είναι αυτοί που μεταφράζουν το συγκεκριμένο tweet ως «καρφί» κατά του πατέρα του.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ολα άρχισαν κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στη Βιέννη, με τον Τσιτσιπά να αγωνίζεται κόντρα στον Αυστριακό Ντένις Νόβακ. Ο Έλληνας πρωταθλητής έγινε έξαλλος μετά από ένα μπρέικ στο 7ο γκέιμ του πρώτου σετ, και απαντώντας προφανώς σε κάτι που του είπε ο πατέρας του, γύρισε προς την πλευρά που κάθονταν ο πατέρας, η μητέρα του και ο γυμναστής του και άρχισε να φωνάζει: «Είσαι μ@@@, είσαι μ@@@». Λίγο αργότερα μάλιστα τους είπε να φύγουν. Ο πατέρας και προπονητής του Νο5 στον κόσμο δεν έδειξε να αντιδρά, αν και με την κάμερα να «πιάνει» το επεισόδιο, ήταν φανερά σε άβολη θέση.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Στέφανος Τσιτσιπάς «ξεσπάει» στον πατέρα του, με τον Απόστολο Τσιτσιπά κάποιες φορές για να τον ηρεμήσει να αποχωρεί από την εξέδρα. Μάλιστα, τo 2020 στην Αυστραλία είχε ξεσπάσει στον πατέρα του και λίγο έλειψε να τον χτυπήσει με τη ρακέτα! Η κίνηση του αυτή είχε προκαλέσει και την αντίδραση της μητέρας του, η οποία τον ανακάλεσε στην τάξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA