ΘΕΑΤΡΟ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
03/05/2022 14:31

Αννα Μέγα: Πέθανε η ηθοποιός - Εδινε μάχη με τον καρκίνο

Η ηθοποιός Αννα Μέγα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 59 ετών νικημένη από τον καρκίνο. Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε μέσω Facebook ο σύζυγός της

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Αννα Μέγα: Πέθανε η ηθοποιός - Εδινε μάχη με τον καρκίνο
(Πηγή: Facebook)
Ανάγνωση:

Σε ηλικία 59 ετών το βράδυ της Πρωτομαγιάς έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Αννα Μέγα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Η ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο. Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο σύζυγός της και συγγραφέας, Βασίλης Ραΐσης, που το ανακοίνωσε με ένα ποστ στο Facebook.

Ο σύζυγός της στην ανάρτησή του έραψε μεταξύ άλλων: «Φίλη, ερωμένη, συντρόφισσα, σύντροφος, παρτενέρ στην άγουρη και την λιγότερο άγουρη τέχνη μας, σύμβουλος, αδελφή. Και έφυγες ψυχή μου. Βράδυ πρωτομαγιάς. Δεν ήθελες να σε κλαίω αγάπη μου, αλλά εγώ από εγωϊσμό κλαίω, εμένα λυπάμαι. Με όσα μου χάρισες όμως θα ξανασταθώ στα πόδια μου».

Η ανάρτησή του

«Άννα Μέγα (Αννούλα) 30/10/1963 – 1/5/2022

Από φοιτητές ακόμα, φίλη, ερωμένη, συντρόφισσα, σύντροφος, παρτενέρ στην άγουρη και την λιγότερο άγουρη τέχνη μας, σύμβουλος, αδελφή. Τα τελευταία 15 χρόνια, όλα τούτα και η Γυναίκα μου. 5 χρόνια πριν, μπήκε ανάμεσά μας ο καρκίνος και μας έδεσε ακόμα πιο πολύ. Στο νοσοκομείο, την τελευταία μέρα που επικοινωνούσε, ήμασταν όλοι οι αγαπημένοι της πάνω από το κρεβάτι της και μιλούσαμε σιγά, να μην την ενοχλούμε.

«Τι λέτε;» μας ρωτάει.

«Τίποτα αγάπη μου, απλά έχουμε πρόβλημα με την ασφάλεια του νοσοκομείου επειδή είμαστε πολλοί σε ένα δωμάτιο»

«Πείτε τους ότι θα φύγω εγώ»

Και έφυγες ψυχή μου. Βράδυ πρωτομαγιάς. Δεν ήθελες να σε κλαίω αγάπη μου, αλλά εγώ από εγωϊσμό κλαίω, εμένα λυπάμαι. Χωρίς την προσωπικότητά σου, την συντροφιά σου, το πνεύμα σου, την πελώρια αγάπη σου νιώθω ξαφνικά πιο φτωχός, νιώθω ανήμπορος. Με όσα μου χάρισες όμως θα ξανασταθώ στα πόδια μου και θα σε περιέχω μέχρι να κλείσω τα δικά μου μάτια.

Ο Βασίλης σου».

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ