Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή η Ειρήνη Παπά, μία από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς, με πλούσια καριέρα και τεράστια διαδρομή δεκαετιών στο θέατρο και τον κινηματογράφο τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό. Η κορυφαία ηθοποιός που διέγραψε μία σπουδαία καριέρα, είχε ζήσει έναν μεγάλο έρωτα με τον Μάρλον Μπράντο και για χρόνια το ειδύλλιο είχε μείνει κρυφό. Η γνωριμία έγινε στη Ρώμη το 1954 όταν ο 30χρονος Μάρλον Μπράντο συνάντησε την 24χρονη Ειρήνη Παπά, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στον κινηματογράφο.

Διαβάστε ακόμη: Ειρήνη Παπά - Κώστας Καζάκος: Οταν έπαιξαν μαζί στην Ιφιγένεια που προτάθηκε για βραβείο Οσκαρ και πήγε στις Κάννες

Ο διάσημος ηθοποιός γοητεύτηκε από την ομορφιά και το μεσογειακό ταμπεραμέντο της Ελληνίδας ηθοποιού και έζησαν μια παθιασμένη σχέση, η οποία έμεινε κρυφή από τους δημοσιογράφους. Η Ελληνίδα ηθοποιός είχε μιλήσει στην ιταλική εφημερίδα «Corriere Della Sere», για το πώς εκείνη και ο Μπράντο κράτησαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς όπως είχε πει: «Δεν θέλαμε να μοιραστούμε με κανέναν αυτή την αγάπη που ήταν ιδιωτική».

«Αγαπηθήκαμε παράφορα. Εγώ δεν αγάπησα ποτέ έναν άνδρα όπως αγάπησα τον Μάρλον, ήταν το μεγάλο πάθος της ζωής μου, ο άνδρας που αγάπησα και εκτιμούσα περισσότερο στη ζωή μου. Δύο πράγματα που δύσκολα συμπίπτουν», είχε πει σε συνέντευξή της η ηθοποιός μετά τον θάνατο του Μπράντο. Να σημειωθεί ότι διατηρούσαν για χρόνια επαφές και το 1999 που ο Μάρλον Μπράντο είχε έρθει στην Ελλάδα, σε ηλικία 74 ετών, δεν παρέλειψε να τη συναντήσει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA