Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τάση του να ανακατεύεται στα όσα συμβαίνουν στην αντίπαλη ομάδα στο συμβούλιο έδειξε για ακόμα μια φορά ο Τριαντάφυλλος και δεν άφησε ασχολίαστη την υποψηφιότητα του Κώστα Παπαδόπουλου και τα όσα είπε αυτός για τον Κόρομι. Ειδικά ως προς τον Κόρομι, ο Τριαντάφυλλος δεν έχασε την ευκαιρία να του επιτεθεί ξανά και να βάλει μπρος το mode «Βασιλάκης Καΐλας».

Πρώτα, αφού βγήκαν οι ψήφοι και ο Κώστας Παπαδόπουλος αποδέχτηκε το αποτέλεσμα λέγοντας πως είναι ο λιγότερο γρήγορος της ομάδας και θεωρεί πως η ομάδα πρέπει να δυναμώσει, ο ζαχαροπλάστης του Survivor κλήθηκε να μιλήσει για την τακτική του Κόρομι και «έκανε το λάθος» να πει ότι πιστεύει πως το κοινό τον συμπαθεί.

Ο άκυρος μονόλογος και η ένταση που έφερε ο Τριαντάφυλλος 

Αυτό χτύπησε ευαίσθητη χορδή στον Τριαντάφυλλο και ξεκίνησε για άλλη μια φορά το σόου. 

«Ο Κώστας πιστεύω έπαιξε έξυπνα με αυτά που είπε για τον Κόρο, γιατί είναι πολύ μισητός κατά τη γνώμη μου. Μου έχει κάνει πολλά, έχω περάσει πολλά και αν βγει στο ττάκο θα του το αποδείξει ο κόσμος, είμαι βέβαιος. Είναι μισητός για όσα μου έχει κάνει. Θυμάται ο κόσμος για το φαγητό, τις ειρωνείες, τις επιθέσεις, για το μαλλί μου...Βγες στο ντάκο και θα σε δούμε». 

Από κει και πέρα το πράγμα ξέφυγε και πέρασε σε εντελώς άσχετα με την κουβέντα και το παιχνίδι πράγματα, με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει το παρελθόν του, την απώλεια του μπαμπά του, το ότι ζει από 16 ετών στην Αθήνα και δουλεύει και γενικά ένας μονόλογος που δεν έβγαζε κανένα νόημα. Εννοείται πως κι εδώ βρήκε ευκαιρία ο Αλέξης Παππάς να μπει στην κουβέντα για να αποδειχτεί πως πλέον τα συμβούλια στο Survivor είναι μονόλογος για δύο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA