Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πάρα πολλές εβδομάδες ακούγαμε τον Αλέξη Παππά να απευθύνεται στον Τζέιμς και τον Μπάρτζη και να τους ρωτάει αν έχουν πάρει το μήνυμα του κοινού, θεωρώντας πως το κοινό με τις ψήφους του για την αποχώρηση παικτών, έδειχνε στους δύο ότι αυτοί είναι λάθος και όχι ο ίδιος ο Παππάς. Θα θέλαμε πολύ να ξέρουμε τι μήνυμα θεωρεί ότι έδωσε το κοινό που τον έθεσε εκτός του Survivor..!

Όπως το είχαν πει τα spoilers, ο Αλέξης Παππάς δεν τη γλύτωσε σε αυτή την 5η του φορά ως υποψήφιος, κι ας έλεγε ο Τριαντάφυλλος σε όλο το χθεσινό επεισόδιο ότι τα ποσοστά είναι 80% για δική του αποχώρηση και 20% για τον Ασημακόπουλο. «Ο Αλέξης Παππάς είναι survivor με τα όλα του» είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος.

Το κοινό όμως είχε διαφορετική άποψη και το μήνυμα δεν είναι μόνο προς τον Αλέξη Παππά, αλλά και τον Κατσούλη με τον Τριαντάφυλλο, στους οποίους ο Παππάς φρόντισε να ζητήσει να συνεχίσουν τον πόλεμο του προς τον Τζέιμς και τον Μπάρτζη. Κι επειδή Παππάς χωρίς να προκαλέσει παράνοια στη λογική, ακόμα και στις τελευταίες του κουβέντες, δε γίνεται, τον ακούσαμε να λέει μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του ότι δεν καλλιέργησε μίσος για κανέναν. Κάτι που αν ίσχυε, δε θα είχε αποχωρήσει ούτε θα ήταν υποψήφιος.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί από την πλειοψηφία των Μπλε

Αυτό που αξίζει να κρατήσει κανείς ως εικόνα στο άκουσμα της αποχώρησης του, είναι οι έξαλλοι πανηγυρισμοί στη Μπλε Ομάδα. Ο Κώστας Παπαδόπουλος φύσηξε στο κοχύλι-βούκινο που κρατούσε, ο Μπάρτζης σηκώθηκε και φώναξε με σφιγμένη γροθιά και ο Τζέιμς έδειξε την τεράστια ανακούφισή του. Οι τρεις τους αντάλλαξαν hi 5 και η αντίδραση τους ήταν μια προσομοίωση της αντίδρασης που είχε το 90% του κοινού του Survivor. Ίσως τώρα να δούμε ένα καλύτερο Survivor.

Στην Κόκκινη Ομάδα είχαμε την ηρεμία για την παραμονή Ασημακόπουλου, πλην του Τριαντάφυλλου που είχε σαστίσει με αυτό που άκουσε. Να που τελικά δεν ξέρει το κοινό τόσο καλά, όσο πιστεύει!

Το μόνο κρίμα είναι που τελικά δεν είδαμε μια αναμέτρηση Παππά-Τζέιμς για να δινόταν μια πιο ξεκάθαρη απάντηση στον αποχωρήσαντα για το τι ζητάει τελικά το κοινό.

https://www.instagram.com/p/CN8d-E2gKy-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA