Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Κυριακή είδαμε στα social media των παικτών του Survivor που έχουν αποχωρήσει, με εξαίρεση την Άννα-Μαρία Βέλλη και την Ανθή Σαλαγκούδη, να βρίσκονται μαζί στην εξοχική κατοικία του Βασίλη Ζούλια, όπου τους έκανε το τραπέζι. Εκεί βρέθηκαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η Ασημίνα Ιγγλέζου, ο Πάνος Καλίδης, ο Περικλής Κονδυλάτος, η Έλενα Κρεμλίδου, ο Δημήτρης Μακρόπουλος, η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Γιώργος Κοψιδάς

Μεταξύ αυτών των παικτών υπήρξαν και έντονες διαμάχες στο ριάλιτι, αλλά προφανώς όλα γίνονταν στο πλαίσιο του παιχνιδιού και έξω απ΄αυτό φαίνεται η πραγματικότητα. Ο Γιώργος Κοψιδάς πάντως είναι ένας παίκτης που επανειλημμένα έχει δηλώσει ότι με συγκεκριμένα άτομα δε θα μπορούσε ποτέ να κάνει παρέα εκτός Survivor. 

Ο Τριαντάφυλλος είναι η πιο χαρακτηριστική περίπτωση και περίπου ένα μήνα μετά την αποχώρηση του από το ριάλιτι, με τον Ντάφυ να συνεχίζει ακάθεκτος, ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε στο Happy Day και στον Κώστα Φραγκολιά στο πώς θα αντιδράσει αν συναντηθούν στο δρόμο με τον Τριαντάφυλλο και τι θα νιώσει σε περίπτωση που νικήσει το ριάλιτι.

«Θα τον χαιρετήσω, αλλά δε θα κάτσω να πιάσω κουβέντα. Ξέρω με ποια άτομα θέλω να κάνω παρέα. Δε σημαίνει όμως ότι θα τον δω και θα αλλάξω πεζοδρόμιο. Αν κερδίσει, θα αισθανθώ "εθνική υπερηφάνεια". Καλώς ή κακώς ο Τριαντάφυλλος είναι δύο μήνες τραυματίας. Το να κερδίσει ένας παίκτης τόσο αδύναμος ένα αγωνιστικό παιχνίδι, μου φαίνεται λάθος. Πρέπει να το κερδίσει κάποιος που να είναι κατά βάση καλός αγωνιστικά».

Η φράση περί εθνικής υπερηφάνειας, που έχει σαφώς ειρωνική χροιά, έρχεται να συνδεθεί με τα λόγια που είχε πει για το κοινό κατά την αποχώρηση του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA