Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένας άκρως ανταγωνιστικός αγώνας πραγματοποιήθηκε στο αποψινό, (Τρίτη, 27/4) επεισόδιο του «Survivor» για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, με τους «μπλε» να κερδίζουν τους «κόκκινους» στο flag race και να παίρνουν τη νίκη με 10-9.

Στο flag race συμμετείχαν από την πλευρά των «μπλε» ο Τζέιμς Καφεντζής και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ από την πλευρά των «κόκκινων», ο Σάκης Κατσούλης και η Καρολίνα Καλύβα. Στον τελικό στόχο βρέθηκαν αντιμέτωποι η Μαριαλένα και ο Σάκης, με την πρώτη να παίρνει τη νίκη απέναντι στον πρώην σύντροφό της.

«Τον πετσόκοψα» είπε η Μαριαλένα αμέσως μετά τον αγώνα στον Γιώργο Λιανό. «Όχι εντάξει χάρηκα πάρα πολύ που έφερα το 10, παράλληλα στεναχωρήθηκα που ήμουν απέναντι από τον Σάκη. Όπως είπαν τα παιδιά η λογική ήταν ότι είχα περισσότερες ανάσες και μία μπάλα έξτρα, οπότε η στρατηγική μας νίκησε και φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης σημείωσε: «Εκ του αποτελέσματος και βάσει λογικής έστεκε η στρατηγική των «μπλε» και από τη στιγμή που βγήκε δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Για μένα είναι το μάθημα ότι ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο. Εγώ την πήγα πρώτη φορά σε γήπεδο μπάσκετ να ρίξει και μπάλα και μάλιστα ήταν και καλή. Σήμερα μου το υπενθύμισε ότι είναι πραγματικά καλή αντίπαλος».

Μάλιστα επεσήμανε ότι μετά το τέλος του αγωνίσματος η Μαριαλένα πήγε να του συμπαρασταθεί, κάτι που δεν έκανε ο ίδιος την προηγούμενη μέρα  και «ήταν ένα μάθημα», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA