Μενού
  • Α-
  • Α+

Αναμφίβολα, ο Τριαντάφυλλος κατέχει σημαντική θέση στο φετινό Survivor και έχει γίνει ο αγαπημένος παίκτης του κόσμου, ειδικά αν κρίνει κάποιος από τις πόσες φορές έχει βγει υποφήφιος για αποχώρηση από την ομάδα του και παρ'όλα αυτά έχει καταφέρει να παραμείνει στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό στον ίδιο και στους τηλεθεατές, πως έσπασε το ρεκόρ του Ντάνου, του νικητή του πρώτου Survivor, σε παραμονές και πλέον έγραψε τη δική του προσωπική ιστορία.

Κι αν μια φορά ο Τριαντάφυλλος ένιωσε περήφανος για αυτή τη διάκριση, ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την άλλη, σχολίασε με καυστικό τρόπο αυτό το ρεκόρ στην εκπομπή Ευτυχείτε, που τον εντόπισε στη Ρόδο. «Όταν συμμετείχα δεν ήξερα ότι κατείχα κάποιο ρεκόρ. Σίγουρα ήταν πολλές οι φορές που ψηφίστηκα. Αν σημαίνει κάτι αυτό το ρεκόρ, μάλλον έσπασε; Δεν ξέρω ποια είναι η σημασία του», είπε χαρακτηριστικά ο πιο αγαπημένος παίκτης του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA