Μενού
  • Α-
  • Α+

Το MasterChef αναμφισβήτητα έχει κερδίσει και φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το Star δικαιώνεται με το ριάλιτι μαγειρικής, ενώ δε λείπουν οι δοκιμασίες και οι κόντρες των παικτών, όπως συμβαίνει με όλα τα ριάλιτι. Αυτή τη στιγμή, στα επεισόδια και στο σπίτι του MasterChef κονταροχτυπιούνται εννέα παίκτες, που αποζητούν μία θέση στον τελικό.

Το χρυσό εισιτήριο του τελικού, όμως, θα το έχουν τέσσερις παίκτες που σύμφωνα με το ΤV24, ξέρουμε ήδη ποιοι είναι. Την τελική 4αδα φαίνεται να την αποτελούν δύο γυναίκες και δύο άντρες. Πρόκειται για τους Μαργαρία Νικολαΐδη, Μαρίνα Ντεμολλάι, Αλέξανδρο Συνοδινό και Διονύσιο Σαρακίνη, πράγμα που σημαίνει ότι το φαβορί που ακούει στο όνομα του Τζιοβάνι Σκαράτζι, δεν θα είναι στους φιναλίστ.

Πότε και που θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός

Φέτος, ο τελικός δεν θα πραγματοποιηθεί στο πλατό του MasterChef όπως παραδοσιακά συμβαίνει τις τελευταίες πέντε σεζόν, αλλά θα “φιλοξενείται” από μεγάλο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day. Όπως αναμένεται, θα προβληθεί στα τέλη Μαΐου, αφού λόγω του Euro που ξεκινά στις 11 Ιουνίου, όλα τα ριάλιτι θα ρίξουν αυλαία νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA