Μενού
  • Α-
  • Α+

Απανωτά τα χτυπήματα για τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς Grey’s Anatomy, που πρόσφατα είδαν τον αγαπητό τηλεοπτικό γιατρό Τζάκσον Έιβερι, να αποχαιρετά μετά από 12 σεζόν και τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν τις έντονες φήμες που κάνουν λόγο για οριστικό τέλος της σειράς. Το συγγραφικό ταλέντο της Σόντα Ράιμς, που για 17 σεζόν, με την 18η να βρίσκεται στα σκαριά, φιλοξενείται από τo κανάλι ABC, έχει καταφέρει με έναν μαγικό τρόπο να κρατήσει ζωντανή την αγωνία και το ενδιαφέρον του κόσμου, ειδικά όσον αφορά τις ανατροπές. Έχει πεθάνει κόσμος και κοσμάκης, άλλωστε, και μάλιστα πρωταγωνιστές που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε να λένε το αντίο. Δεν έχουμε παράπονο, νιώθουμε απόλυτα χορτασμένοι από αυτή τη σειρά, βιώνοντας όλα τα συναισθήματα.

Είναι γεγονός πως η Έλεν Πομπέο, κατά κόσμον Μέρεντιθ, μία εκ των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς, έχει υπογράψει για τουλάχιστον ακόμα μία χρονιά, αλλά μετά από αυτή, ο χρόνος της στη δραματική σειρά θα τελειώσει οριστικά. Η εξέλιξη αυτή προκαλεί αβεβαιότητα στο μέλλον του Grey’s Anatomy, ειδικά αν κρίνουμε από το γεγονός ότι το 2017, οι δημιουργοί της σειράς είχαν κάνει γνωστό πως τη στιγμή που η ηθοποιός αποφασίσει να φύγει από το καστ θα σημάνει και το τέλος της σειράς.

Η Σόντα Ράιμς είχε αναφέρει, εκείνη την περίοδο, στο E!News πως εκείνη και η Έλεν Πομπεο έχουν μια συμφωνία, να συνεχίσει να γράφει σενάριο για το Grey’s Anatomy, όσο η ηθοποιός θα συνεχίσει να είναι κομμάτι του. «Το τηλεοπτικό σόου θα συνεχίσει να υπάρχει όσο εμείς οι δύο θέλουμε να το κάνουμε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Από τη μεριά της η Πομπέο, που εκτός από πρωταγωνίστρια είναι και executive producer, ανάφερε χαρακτηριστικά τον Φεβρουάριο του 2021 πως «ειλικρινά δεν έχουμε αποφασίσει ποιο θα είναι το μέλλον της σειράς. Προσπαθούμε πραγματικά να βρούμε μια άκρη. Ποια ιστορία να πρέπει να πούμε για το τέλος της; Πώς να το κάνουμε αυτό; Θέλω μόνο να είμαι σίγουρη ότι θα το κάνουμε σωστά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA