Μενού
  • Α-
  • Α+

Για ένα μεγάλο διάστημα ο Αλέξης Παππάς ήταν ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης στο Survivor και πολλοί αναρωτιόντουσαν μήπως η εικόνα που έβγαζε ήταν αποτέλεσμα ρόλου και της ψυχολογικής φθοράς που φέρνει η ασιτία του ριάλιτι. Υπήρχε το ερωτηματικό μήπως ο ηθοποιός βγάλει έναν διαφορετικό χαρακτήρα απ΄αυτόν που βλέπαμε στο ριάλιτι. Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση του, ο Αλέξης Παππάς απάντησε σε αυτή την απορία μιλώντας στο Νίκο Μουτσινά.

Αν όχι ακριβώς ίδιος, πολύ κοντά σε αυτό που έδειξε στο Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς, εκτός κι αν στην παρουσία του στο Καλό Μεσημεράκι επέλεξε να συνεχίσει να υποδύεται έναν ρόλο, όπως υποστήριξε ότι έκανε όλο αυτό το διάστημα στο παιχνίδι. Οι τοποθετήσεις του, τα όσα υποστήριζε με παρρησία, φανέρωσαν ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας του και η σχέση με τον εαυτό του και το περιβάλλον του.

Ο Παππάς αρνήθηκε ότι είχε μετατρέψει σε πιόνια του τους παίκτες στο Survivor και έφερε μάλιστα ως επιχείρημα το ότι τελικά βγήκε υποψήφιος και έφυγε. Του διαφεύγει βέβαια πως τη στιγμή που βγήκε υποψήφιος, από τη στιγμή που είχαν βγει ήδη δύο άτομα από την Κόκκινη Ομάδα, ο Τριαντάφυλλος και ο Ασημακόπουλος, με τον Σάκη να έχει κερδίσει την ατομική ασυλία και τις δύο γυναίκες να έχουν άτυπη ασυλία, δεν υπήρχαν και πολλές επιλογές. Ή αυτός θα έβγαινε ή ο Ηλίας. Άρα το επιχείρημα του δεν ευσταθεί.

Στην πορεία της κουβέντας με τον Μουτσινά, ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε ότι στα μηνύματα που δέχεται στα social media, το 95% είναι θετικά και του λένε μπράβο για την παρουσία του στο Survivor, αλλά και όσοι του έστελναν άσχημα μηνύματα, ήταν ψεύτικα προφίλ. Άρα σύμφωνα με τον Παππά, κανείς από το κοινό δεν ενοχλήθηκε από τη στάση του. «Ψέματα... Συγγενείς και φίλοι σου είναι που τα στέλνουν» είπε ο παρουσιαστής εκφράζοντας τη δυσπιστία όλων μας.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί. Είπε κι άλλα ενδιαφέροντα. «Οι παίκτες στο Survivor έβλεπαν έναν άνθρωπο που έλεγε την πικρή αλήθεια. Στο πρώτο διάστημα ψυχολογούσα τους άλλους, μετά έπαιζα κι εγώ έναν ρόλο. Ο Τζέιμς έλεγε ότι είμαι ανήθικος. Με την πρώτη ευκαιρία έλεγε την ατάκα του. Είναι ένα πανέξυπνο παιδί και ήταν καλό κίνητρο για μένα να έχω αντίπαλο. Υπήρχε σεβασμός. Είναι αξιόλογο παιδί. Άκουσα ότι έφυγε. Έφτασα κι εγώ σε αυτό το σημείο, είπα ότι δεν αντέχω αυτή τη φάση. Σαν άνθρωπος, έχω μια ικανότητα να ξέρω που βρίσκομαι, μια καλή αίσθηση του χώρου. Είχα κάνει μια περίεργη τοποθέτηση ως προς τον Τζέιμς».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA