Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show, του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Τάμτα. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή της στη Eurovision κι αν θα ξαναπήγαινε, τον λόγο που δεν συνεργάζεται με την PANIK Records του συντρόφου της, Πάρη Κασιδόκωστα, αν στα άμεσα σχέδιά της είναι η οικογένεια και για ποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα της είχε γίνει πρόταση να παρουσιάσει.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την υποδέχθηκε, μάλιστα, με μια έκπληξη αφού εμφανίστηκε μπροστά της κρατώντας πλακέτα απονομής. Συγκεκριμένα, η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI UNIVERSAL και η εταιρεία Management erodios, μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής, της απένειμαν τον πλατινένιο δίσκο για το τελευταίο της τραγούδι που έγινε επιτυχία, «Δεν είσαι εδώ».

«Θα ξαναπήγαινα στη Eurovision»

Με αφορμή την Eurovision που θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, στην Ολλανδία, η Τάμτα μίλησε και για την συμμετοχή της το 2019 με την Κύπρο, καθώς και αν θα πήγαινε ξανά. «Θα ξαναπήγαινα, το έχω πει. Αν μου γίνει πρόταση και έχω ένα καλό τραγούδι, θα πήγαινε με μεγάλη χαρά. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτη ανατροπές. Χωρίς καμία υπερβολή, είχα τόσο μεγάλο ενθουσιασμό όταν έβγαινα, ζούσα ένα όνειρο τεράστιο. Όποιος πηγαίνει στη Eurovision, χρειάζεται στήριξη και αγάπη. Τόσο η Στεφάνια όσο και η Έλενα Τσαγκρίνου τα χρειάζονται, είμαι σίγουρη ότι και οι δύο θα πάνε καλά». Σε ταυτόχρονη πρόταση από την Ελλάδα και την Γεωργία για τον διαγωνισμό, η Τάμτα απάντησε πως «φυσικά θα επέλεγα την Ελλάδα».

«Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου την οικογένεια»

Η τραγουδίστρια, που διατηρεί δεσμό με τον Πάρι Κασιδόκωστα έξι χρόνια και έχει ήδη ένα παιδί από πολύ μικρή ηλικία, δεν σκέφτεται την οικογένεια στο άμεσο μέλλον.  «Δεν έχω καθόλου στα σχέδια μου να ξανακάνω οικογένεια. Είναι σαν να έχω οικογένεια, έξι χρόνια μαζί είμαστε. Δεν κάνουμε απαραίτητα αυτές τις κουβέντες με τον σύντροφο μου και δεν κανονίζω τίποτα. Είμαι πάρα πολύ καλά και βλέπουμε. Είμαι σε αυτή τη φάση. Ποτέ δεν ξέρεις γενικά στη ζωή σου και καλά λένε «ποτέ μη λες ποτέ». Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή, όμως, δεν είμαστε σε αυτή τη φάση. Δεν είναι προτεραιότητα σίγουρα οπότε δεν το συζητάμε. Τώρα, αν φέρει ο καιρός και οι συνθήκες. Μακάρι σε όλα να μπορούσαμε να ζούμε στο σήμερα, την στιγμή και να μη σκεφτόμαστε συνέχεια το παρελθόν και το μέλλον».

Όσον αφορά το The Voice, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως «μου έγινε πέρυσι πρόταση να παρουσιάσω το The Voice, δεν τόλμησα, όμως, γιατί αισθάνθηκα ότι δεν θα μπορούσα να το κάνω τέλεια τη δεδομένη στιγμή». Τέλος, τον λόγο που δεν βρίσκεται στην Panik Records που ανήκει στον σύντροφό της Πάρι Κασιδόκωστα, η Τάμτα απάντησε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται πολλή εξήγηση αυτό το πράγμα. Είναι δική μου απόφαση και τη στηρίζω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA