Μενού
  • Α-
  • Α+

Μπορεί ο Τζέιμς Καφετζής να μην κέρδισε το ριάλιτι, να μην πλησίασε καν στον τελικό και να αποχώρησε οικειοθελώς μετά από πέντε μήνες, αυτό όμως δεν πτόησε καθόλου τους Ροδίτες που του ετοίμασαν μια εντυπωσιακή υποδοχή, παρόμοια με εκείνη που είχε ζήσει και ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) στη Σκιάθο, επιστρέφοντας ως νικητής του πρώτου Survivor. Φωτοβολίδες, συνθήματα και ένα πλήθος εκστασιασμένο, για έναν παίκτη που συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης, έφεραν αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όμως ξεκίνησαν και μια... άτυπη κόντρα, αφού οι κάτοικοι στο χωριό Ζευγολατιό, τόπος καταγωγής του Νίκου Μπάρτζη, ζήλεψαν την υποδοχή του Τζέιμς και θέλουν να ετοιμάσουν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Τζέιμς Καφετζής: Πλάνα από την υποδοχή θριαμβευτή στη Ρόδο και η εκστασιασμένη Βέλλη

Όπως ανέφερε στην εκπομπή Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας «οι κάτοικοι του Ζευγoλατιού ζήλεψαν την υποδοχή του Τζέιμς. Θέλουν, λοιπόν, να κάνουν κάτι πιο εντυπωσιακό. Οι πληροφορίες οι δικές μου λένε, ότι έχουν ήδη αγοραστεί 1.500 ευρώ πυροτεχνήματα, τα οποία θα τοποθετηθούν στο δρόμο από εκεί που στρίβεις από την Εθνική, μετά την Κόρινθο για το Ζευγολατιό. Το αυτοκίνητο θα πηγαίνει αργά και τα πυροτεχνήματα θα σκάνε δεξιά και αριστερά, αυτή είναι η κατασκευή που θέλουν να κάνουν. Μετά θα μαζευτούν στην πλατεία του χωριού και θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι έκπληξη, στο οποίο οι οικείοι του Νίκου Μπάρτζη έχουν καλέσει και τον Τζέιμς και την Άννα Μαρία. Πληροφορίες λένε ότι η Άννα  Μαρία είναι πιθανόν να παραστεί».

Υπενθυμίζουμε πως οι κάτοικοι στο Ζευγολατιό, δεν είναι η πρώτη φορά που πανηγυρίζουν για τον συγχωριανό τους, αφού την εβδομάδα που ήταν υποψήφιος με τον Τζέιμς και τον Παύλο Γαλακτερό (όπου και αποχώρησε), η παραμονή του Νίκου Μπάρτζη έβγαλε στους δρόμους τους κατοίκους, ανάβοντας δακρυγόνα.

Ο Νίκος Μπάρτζης, στο επεισόδιο της Κυριακής, αποχαιρέτησε τους παίκτες και το ταξίδι στον Άγιο Δομίνικο έλαβε τέλος. «Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι και να αποχαιρετήσω τους παίκτες που έχουν μείνει εδώ, όταν έχουμε περάσει τόσα, πείνα, βροχές, χαρές λύπες. Ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους. Υπάρχει πιθανότητα 1 στις 10 να κερδίσω το έπαθλο. Δεν το ξέρει κανένας αυτό. Γιατί να καταστρέψω όλα; Τα λεφτά κάποτε τελειώνουν. Γιατί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονώ σε όλη μου την ζωή; Τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία. Όσο καιρό ήμουν στην κλινική και περίμενα να μου πουν οι γιατροί τι έχω, σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Δεν μπορώ να κάθομαι, δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δεν το βρίσκω σωστό για τους άλλους. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους μου που με αγαπάνε, στην οικογένειά μου και θα βάλω τα δυνατά μου για να επανέλθω»!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA