Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/5) στο MasterChef, ο Διονύσης Γερακίνης ήταν ένας από τους αρχηγούς και είχε την ευκαιρία να σχηματίσει την ομάδα του. Έτσι, διάλεξε τη Μαργαρίτα, τον Παύλο και τον Ιωάννη, δύο πολύ καλούς μάγειρες. Όμως στη διάρκεια της δοκιμασίας, έβαζε περισσότερες φωνές απ΄ό,τι ιδέες για τα πιάτα που θα μαγείρευαν οι τρεις τους ώστε να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο μενού. Κι αυτό δεν ήταν κάτι που πήρε με καλό μάτι ο Ιωάννης, με τον οποίο έχουν καλή επαφή στο παιχνίδι και είναι φίλοι θεωρητικά.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, ο Ιωάννης αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό «φίλοι» και προτίμησε το «απλά κάνουμε παρέα», με το οποίο έδειξε ότι θέλει να πάρει αποστάσεις από τον Διονύση. Είναι αυτή μια κίνηση που την κάνει εν όψει της πορείας του παιχνιδιού όπου θα κοντραριστούν οι δυο τους για μια θέση; Μπορεί. Σε κάθε περίπτωση, ο Γιάννης αποκάλεσε «τοξικό» τον Διονύση, κάτι με το οποίο δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς ιδιαίτερα, αν κρίνουμε από περιστατικά όπως αυτό που αποκάλεσε τη Μαρίνα «σκουπίδι».

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Η 4αδα που παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό - Πότε θα τον παρακολουθήσουμε

«O Διονύσης δεν είναι κακό παιδί αλλά έχει έναν τοξικό χαρακτήρα. Είναι ο χαρακτήρας που μονίμως γκρινιάζει, ένας χαρακτήρας που όπως λέω μου αρέσει το μπιπ αλλά στον χαβαλέ. Να σε πειράξω, να με πειράξεις. Ξέρεις τα όριά μου, ξέρω τα όριά σου. Μην τα ξεπεράσεις όμως κι ότι έχω πει μπροστά σου το ξέρεις κι ότι έχω πει πίσω σου, πρώτα θα το έχω πει μπροστά σου. Περιπλέκει λίγο τα πράγματα, είναι τοξικό παιδί, οπότε δεν μπορώ να πω ότι είναι αδερφός ή φίλος, απλά κάνουμε παρέα μέσα στο σπίτι. Δεν είδα σήμερα να παίρνει δυναμικά την αρχηγεία του, μην επαναπαύεσαι ότι ένας Γιάννης και μια Μαργαρίτα μπορεί να σου βγάλουν ένα καλό αποτέλεσμα. Τον είδα στεγνό από ιδέες».

Ο Ιωάννης δεν ήταν ο μόνος που εξέφρασε την ενόχληση του για τον Διονύση. Το ίδιο έκανε και ο Παύλος Χαπίλλος και μάλιστα με πιο έντονο τρόπο, καθώς οι δυο τους ούτως ή άλλως δεν έχουν καλές σχέσεις, ενώ στο παρελθόν ο Διονύσης του έχει συμπεριφερθεί με απρέπεια.

«Εντάξει ο Διονύσης γενικότερα έτσι μιλά. Έχει νεύρα 99% όταν δεν είναι μπροστά στις κάμερες. Δεν βγάζω άκρη και δεν θα ασχοληθώ… Έχω τεράστια υπομονή αλλά όταν σπάσει αυτή, πάει. Έχει σπάσει ήδη η υπομονή μου μαζί του για αυτό και δεν αντιδρώ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA