Μενού
  • Α-
  • Α+

Για σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ Ασημακόπουλου, Μαριαλένας και Τριαντάφυλλου μας προδιαθέτει το trailer για το σημερινό επεισόδιο του Survivor. Από την αποχώρηση του Τζέιμς και του Μπάρτζη και μετά, έχει φανεί πόσο δίκιο είχαν αυτοί οι δύο, καθώς οι 9 παίκτες που πριν τους κατηγορούσαν επειδή δεν έκαναν παρέα μαζί τους, έχουν τσακωθεί μεταξύ τους αρκετές φορές και έχουν χωριστεί τώρα σε δύο στρατόπεδα. Αιτία γι΄αυτό ήταν η υποψηφιότητα του Σάκη Κατσούλη, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος προτίμησε να ψηφίσει αυτόν, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο.

Οι δυο τους έδειξαν τις προθέσεις τους από το συμβούλιο του χθεσινού επεισοδίου, όμως στο trailer του σημερινού βλέπουμε ότι πάνε ένα βήμα παραπέρα. Δεν κατηγορούν απλά τον Ασημακόπουλο, έρχονται σε ρήξη με όλους πλην Κατσούλη και ο Τριαντάφυλλος επιχειρεί να πάρει εκδίκηση με κάτι που κάνει στο αγώνισμα και ομολογεί ότι ήταν κίνηση στρατηγικής. Τόσο στην παραλία που μένουν όσο και στην παραλία των αγωνισμάτων, οι τρεις παίκτες έρχονται σε μεγάλη κόντρα και μάλλον βλέπουμε τι θα ακολουθήσει από δω και πέρα. Κι αυτό γιατί το Survivor θα γινόταν αρκετά αδιάφορο χωρίς τον Τζέιμς, επομένως έπρεπε να βρεθεί μια νέα εστία έντασης.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Ασημακόπουλος έβγαλε υποψήφιο τον Κατσούλη - Ξέσπασαν Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα

Σε αυτό το σημείο του Survivor, δύο είναι τα κριτήρια ψήφου: οι φιλίες και το αγωνιστικό. Καθώς όμως έχει γίνει ατομικό παιχνίδι πια στα 2 από τα 4 αγωνίσματα της εβδομάδας, το αγωνιστικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Ιδίως από τη στιγμή που ένας καλός παίκτης μπορεί να στερήσει από άλλον την ασυλία και την ευκαιρία να μη βγει υποψήφιος για κάποιες ημέρες. Το λάθος του Ασημακόπουλου είναι ότι δεν παραδέχτηκε πως ψήφισε τον Σάκη ακριβώς γι΄αυτό το λόγο.

Αυτό όμως δεν δικαιολογεί την αντίδραση της Μαριαλένας που αν είχε να διαλέξει ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Μπόγδανο για παράδειγμα, θα ψήφιζε τον δεύτερο, όσο κι αν λέει ότι ψηφίζει αγωνιστικά. Μετά τα κλάματα στο συμβούλιο, η Μαριαλένα τα έβαλε με τον Ασημακόπουλο και τη βλέπουμε να του απαντά με ειρωνικά μπράβο και παλαμάκια όταν εκείνος της λέει «Αγωνίστηκα για να κερδίσω την ασυλία; Ποιο το πρόβλημα σου που δεν ψήφισα τους φίλους μου και ψήφισα τον Σάκη;».

Την ίδια στιγμή, ο Τριαντάφυλλος λέει στην κάμερα «έδειξες για ακόμα μια φορά ποιος είσαι» και στο συμβούλιο μετά λέει «δεν έχω στρατηγική, ό,τι λέω είναι η αλήθεια». 

Το περίεργο σε όλο αυτό είναι ότι ο Σάκης Κατσούλης, που θα έπρεπε να έχει ενοχληθεί, δεν φαίνεται πουθενά σε αυτό. Στο trailer τον βλέπουμε σε στιγμιότυπα να μιλάει με τη Μαριαλένα και τον Τριαντάφυλλο, αλλά δεν τον ακούμε να διαμαρτύρεται. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα.

Οι πιθανότητες πάντως να παραμείνει με αντίπαλο τον Τριαντάφυλλο είναι λίγες και αυτό το γνωρίζουν η Μαριαλένα και ο Τριαντάφυλλος. 

Η παραλία έχει χωριστεί στα δύο, με 6 παίκτες από τη μία και 3 από την άλλη, κι αν ψηφιστεί η Μαριαλένα στο σημερινό συμβούλιο, τότε θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση του Κατσούλη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA