Μενού
  • Α-
  • Α+

To Netflix ετοιμάζει νέα σειρά αφιερωμένη στον Αμερικανό σχεδιαστή μόδας, Ρόι Χάλστον, ο οποίος έγινε το πρόσωπο διεθνούς brand, αλλά έχασε τα πάντα με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ θα είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς, ο οποίος μάλιστα, εξήγησε πως είναι εξοικειωμένος με τους αγώνες που έδωσε ο Χάλστον, εξαιτίας της εξάρτησης του από το αλκοόλ και μετέπειτα, της αποχής του.

Διαβάστε ακόμη: Woman In The Window: Η νέα ταινία του Netflix απογοήτευσε τους πάντες - Ούτε η Έιμι Άνταμς δε μπόρεσε να σώσει μια «καταραμένη» παραγωγή

«Το καταλαβαίνω αυτό, εθισμός. Και δεν το κρίνω. Επειδή έχω βαδίσει σε αυτό το μονοπάτι για τόσα πολλά χρόνια, και είναι πολύ πονηρό και ζεις απόλυτα την άρνηση. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να το δουν», εξήγησε ο 50χρονος ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο «CBS Sunday Morning. Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, που εδώ και δύο δεκαετίες έχει ξεπεράσει τον εθισμό του, έχει μιλήσει δημόσια για το αλκοόλ λέγοντας πως: «Αρχικά ήμουν ένας ευτυχισμένος μεθυσμένος. Αλλά αργότερα ήμουν μίζερος επειδή είναι καταθλιπτικό. Ντρεπόμουν απλά για τον εαυτό μου».

Ο εθισμός τον βοήθησε να υποδυθεί τον σχεδιαστή μόδας, ο οποίος στην ιστορία της σειράς, «πηγαίνει στο Studio 54 κάθε βράδυ και κάνει χρήση κοκαϊνης και η επιχείρησή του είναι σε τρομερά προβλήματα». Όσον αφορά, τα χρόνια που ο ίδιος είναι καθαρός από το αλκοόλ, ο ίδιος παραδέχεται ότι βρίσκεται στο σημείο να αισθάνεται «αρκετά καλά» με το να είναι διάσημος.

«Μου αρέσει. Έτσι, σε αυτήν την πλευρά των πραγμάτων, μαθαίνεις ότι αυτό είναι που πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο, προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο στη δουλειά και να μην αισθάνεσαι ότι το παιδεύεις ή το κάνεις με μισή καρδιά» ανέφερε. «Και τότε, αυτό είναι πολύ καλό».

Τέλος, ο ηθοποιός δήλωσε για την επιστροφή του στο σύμπαν του «Star Wars» με το «Obi-Wan Kenobi» για την πλατφόρμα Disney+, ότι είναι ανακούφιση να μιλά επιτέλους για το πρότζεκτ μετά από χρόνια προσποιητών συζητήσεων σχετικά με αυτό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA