Μενού
  • Α-
  • Α+

Όσο πιο κοντά φτάνουν ο Αλέξης και ο Ανδρεάδης στο να πείσουν τον Βόσκαρη να πει όσα γνωρίζει για το φόνο του Θέμελη, τόσο πιο κοντά είμαστε και σε έναν κύκλο αίματος στις Άγριες Μέλισσες. Με τα επεισόδια ως το τέλος να είναι ακόμα 9, αφού τα ρεπορτάζ λένε πως στις 3 Ιουνίου τελειώνει μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν, δεν υπάρχουν πολλά να μεσολαβήσουν μέχρι το μεγάλο μακελειό. Γιατί αυτό είναι που θα συμβεί στο τέλος, γι΄αυτό μας έχουν προϊδεάσει όλοι οι συντελεστές της σειράς.

Ήδη από το επεισόδιο της Τετάρτης (19/5) περιμένουμε να ποτιστεί το έδαφος στο Διαφάνι με αίμα και η επόμενη μέρα που ξημερώνει έχει αλλάξει για πάντα το χωριό. Στο επεισόδιο της Πέμπτης (20/5) θα δούμε τα απόνερα αυτής της νύχτας εγκλήματος, στην οποία η Ελένη, ο συνεταιρισμός και όσοι τη στήριξαν, θα βγουν σίγουρα όχι αλώβητοι, ενδεχομένως και με πολλές απώλειες. Άλλωστε, η Ελένη έχει να περιμένει και την εκδίκηση της Μυρσίνης για τη δολοφονία του Σέργιου.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Δούκας είναι ο βασικός ένοχος για τον φόνο του Θέμελη - Ο εισαγγελέας διατάζει τη σύλληψη του

Ο Βόσκαρης εξελίσσεται σε πρόσωπο-κλειδί, μιας και όχι μόνο γνωρίζει πολλά για τον Δούκα, αλλά η Ευδοξία του δίνει μια νέα πληροφορία που τον συγκλονίζει. 

Εκτός όμως από τα επεισόδια της 2ης σεζόν, έχουμε ήδη και μια πρώτη πληροφορία για την 3η σεζόν, την οποία έδωσε η Θεοφανία Παπαθωμά και αφορά στο ρόλο της Βιολέτας. Η ηθοποιός αποκάλυψε στην εκπομπή Πάμε Δανάη ότι μετά και το θάνατο του Μιλτιάδη, του δεύτερου άντρα της, έρχεται μια νέα εποχή για εκείνη. Είναι ούτως ή άλλως μια περίοδος βάναυση, αυτή της 7ετίας στην οποία θα βρεθούν οι Άγριες Μέλισσες στην επόμενη σεζόν, αλλά για τη Βιολέτα θα υπάρξουν και αλλαγές στην εμφάνιση της, μα και στη ζωή της.

«Πρόσφατα ρώτησα για το μέλλον της Βιολέτας, για να ξέρω πώς θα πορευτώ, αλλά δεν μου είπαν γιατί τώρα γράφεται. Πάντως, θα τη δούμε διαφορετική τη Βιολέτα, δεν σας λέω πώς, αλλά εντελώς διαφορετική. Θα τη δούμε και εμφανισιακά διαφορετική και τώρα τι θα γίνει και τι θα γράψουν, αυτό δεν το ξέρω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA