Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Ζευγολατιό στην Κόρινθο, στο χωριό του δηλαδή, βρίσκεται ο – πρώην πλέον – παίκτης του Survivor, Νίκος Μπάρτζης μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Το πού βρίσκεται το «πρόδωσε» και πάλι μέσω Instagram ο συμπαίκτης του Τζέιμς Καφετζής. Σε ένα μακροσκελές ποστ, ο Νίκος Μπάρτζης αποθέωσε τον Καφετζή, ποστάροντας μια κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας μεταξύ πολλών άλλων: «Πραγματικά τι να πω για αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω τα είπα όλα στο συμβούλιο αποχώρησης του. Bro είσαι ο,τι καλύτερο γνώρισα στο Survivor. Δέσαμε από την πρώτη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στο νησί. Αυτά που περάσαμε μέσα στο παιχνίδι νομίζω θα μας δένουν για πάντα.»

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Περιζήτητοι Τζέιμς Καφετζής και Νίκος Μπάρτζης - Τηλεοπτική πρόταση για ταξιδιωτική εκπομπή τους ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ

https://www.instagram.com/p/CPNo5OCnc5N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σενάρια για κοινή εκπομπή

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια ότι οι δύο φίλοι θα κάνουν κοινή εκπομπή. Από την πρώτη στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor, ελέγετο πως στον ΣΚΑΪ θέλουν να τον αξιοποιήσουν με κάποιο τρόπο, είτε σε πάνελ είτε σε δική του εκπομπή. Ο ίδιος πάντως έχει ως πρώτο μέλημα να εκμεταλλευτεί τη δόξα του Survivor προς όφελος της οικογενειακής επιχείρησης με τα boat parties και να βοηθήσει την οικογένεια του να πάρει μεγάλη ανάσα μετά από μια χρονιά σκληρής καραντίνας. Το γεγονός όμως πως σε λίγες ώρες θα βρίσκεται στην Ελλάδα και ο Νίκος Μπάρτζης, ίσως επισπεύσει τις εξελίξεις για τους δύο φίλους.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε ένα νέο World Party, όπου ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης θα είναι οι νέοι Τανιμανίδης - Μαυρίδης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA