Μενού
  • Α-
  • Α+

Η δημιουργία νέων ομάδων στο Survivor έφερε και νέες διαμάχες μετά τον στίβο μάχης, για τον αγώνα επάθλου, με στόχαστρο τον Τριαντάφυλλο, που για ακόμη μια φορά, επέλεξε κατά βάση να αποσυρθεί στο πάγκο λόγω τραυματισμού και να πάρει στις πλάτες του όλη την κόκκινη ομάδα, ο Σάκης Κατσούλης. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν εξίσου τραυματισμένη, ενώ η Ελένη Χαμπέρη δεν μπορούσε να αγωνιστεί μιας και η μπλε ομάδα έχει μόνο την Καρολίνα, η οποία κατά τη διάρκεια του αγώνα αποσύρθηκε κι εκείνη με πόνο στο πόδι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ρεσιτάλ νικών από τον Σάκη Κατσούλη - Άγρια ξεσπάσματα προς τον Τριαντάφυλλο

Μετά τα άγρια ξεσπάσματα του Ηλία Μπογδάνου, του Γιώργου Ασημακόπουλου και της Καρολίνας που πέταξαν βέλη στον Τριαντάφυλλο, κατηγορώντας τον για μεθοδικότητα, η επόμενη ημέρα έρχεται να δώσει συνέχεια σε όσα παρακολουθήσαμε χθες. Οι παίκτες είναι χωρισμένοι σε στρατόπεδα, με την Μαριαλένα, τον Σάκη και τον Τριαντάφυλλο να είναι απομονωμένοι και να επιδίδονται σε αντιπαραθέσεις με συμπαίκτες και αντιπάλους. 

Σύμφωνα με το trailer, η Μαριαλένα αναφέρεται σε πολλές κωλοτούμπες και αλλαγές στη συμπεριφορά και υποστηρίζει πως «θα με βρουν απέναντί τους». Η Μαριαλένα, ήδη από χθες, πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ του Τριαντάφυλλου, ενώ ο Σάκη αναρωτιέται κατά πόσο «η συμπεριφορά σου έχει να κάνει με το αν με κερδίζεις ή αν με σέβεσαι». Ο Τριαντάφυλλος που δέχθηκε, χθες, τα πυρά της αντίπαλης ομάδας, χαρακτήρισε τα ξεσπάσματα τους ως  «θέατρο του παραλόγου».

Μπλε και κόκκινοι αγωνίζονται σήμερα για το έπαθλο της επικοινωνίας. Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA