Μενού
  • Α-
  • Α+

Εμφανώς εκνευρισμένη ήταν στο Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου με τα όσα συζητήθηκαν τα τελευταία 24ωρα για την Έλενα Παπαρίζου. Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στην οροφή της Ahoy Arena στον τελικό της Eurovision ήταν για κάποιους συγκινητική, γιατί ξύπνησε μνήμες από το 2005, όταν η Έλενα Παπαρίζου είχε φέρει τη νίκη με το My Number One. Πρόκειται για μια εμφάνιση και ένα τραγούδι που τιμήθηκαν στον διαγωνισμό για τα 50 χρόνια της Eurovision, όπου τοποθετήθηκε 4ο στη λίστα με τα σημαντικότερα τραγούδια της διοργάνωσης ως το 2006. Για κάποιους άλλους όμως η εμφάνιση αυτή ήταν τροφή για body shaming.

Δεν ήταν λίγα τα σχόλια στα social media που αναφέρονταν με υποτιμητικό τρόπο στο σώμα της Έλενας και δεν δίσταζαν να κάνουν και hashtags, μη τυχόν και χαθεί το σχόλιο τους και δεν το δουν κι άλλοι. Γι΄αυτή την ντροπιαστική συμπεριφορά των χρηστών μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε η Κατερίνα Καινούργιου, που στήριξε την Έλενα Παπαρίζου και έκανε λόγο για ντροπή και αίσχος, με σύσσωμο το πάνελ της να εκφράζει την ίδια οργή και ενόχληση με την παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2021: Τα τραγικά σχόλια για το πώς άλλαξε η Έλενα Παπαρίζου

«Ντροπή και αίσχος για τα σχόλια για τα παραπανίσια κιλά της Έλενας. Είναι ντροπή για μια γυναίκα που μας έφερε την πρωτιά, καλλονή, με υπέροχη προσωπικότητα, να ασχολούμαστε με το αν έχει πάρει κιλά. Δεν έχω λόγια, είναι απ΄τα πιο αισχρά που έχω διαβάσει ποτέ. Αυτό που όλοι έχουμε γίνει κριτές για τα κιλά που πήρε κάποιος ή αν τον κολακεύει αυτό που φοράει, λίγο στοπ, να σταματήσουμε, είναι γελοίο. Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε, δεν έχετε ζωή. Πόσο κομπλεξικοί είναι κάποιοι στην Ελλάδα...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA