Μενού
  • Α-
  • Α+

Κάποιες φορές μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις. Κάποιες φορές όμως, μια λέξη μπορεί να αποτυπώσει με τον καλύτερο τρόπο ένα συναίσθημα. Κι αυτό είναι απείρως πιο δύσκολο. Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα με μια λέξη. Εκτός κι αν μιλάμε για το Survivor και αυτό που βλέπουμε τρεις ημέρες τώρα σε κάθε επεισόδιο ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Μετά τις τρυφερές επαφές στο καταμαράν που έκαναν το Survivor κάτι από Love Boat, είδαμε στο αγώνισμα στο χθεσινό επεισόδιο τον Ατζούν να ρωτάει τον έναν για τον άλλον και οι απαντήσεις τους προκάλεσαν θυμηδία. Ή, ακριβέστερα, αυτό που είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Είναι πια σαφές ότι στην παραλία του Survivor υπάρχουν δύο ομάδες και η αντιπαλότητα τους βρίσκεται στο απόγειο της. Από τη μία Σάκης, Τριαντάφυλλος και Μαριαλένα κι από την άλλη Μπόγδανος, Κόρομι, Ασημακόπουλος, Καρολίνα και σε λιγότερο βαθμό η Ελένη. Η τελευταία δε μπορεί να συμμετέχει σε πολλά αυτή την εβδομάδα, γιατί είναι στην ίδια ομάδα με την τριάδα, γι΄αυτό και έλειπε από το «θάψιμο» προς τον Σάκη και τη Μαριαλένα λίγο μετά το αγώνισμα επάθλου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Κρυφό deal Σάκη και Μαριαλένας με τον Ατζούν για αύξηση στα χρήματά τους

Έλληνες και Τούρκοι αναμείχθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τις Κόκκινες Ομάδες των δύο ριάλιτι να ενώνονται και αντίστοιχα και οι Μπλε. Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με 9-4 και φαινόταν να πηγαίνουν σε μια άνετη νίκη, όμως οι Μπλε το γύρισαν και ισοφάρισαν σε 9-9. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δούμε για πρώτη φορά Σάκη και Μαριαλένα να αγωνίζονται μαζί για τη 10η νίκη και με αυτό που ακολούθησε, ίσως θα ήταν καλύτερα να είχε λήξει 10-4.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ρώτησε τη Μαριαλένα αν έχει να πει κάτι στον Σάκη που έφεραν μαζί τη νίκη στους Κόκκινους και εκείνη είπε «Ναι, ότι τον αγαπώ», για να σκύψει ο Σάκης και να τη φιλήσει στο μάγουλο. Κι αν ψάχνει κανείς λέξη για να περιγράψει το θέαμα, ο Ηλίας Μπόγδανος το λέει εκφράζοντας όλους μας.

«Εκεί που το είπε η Μαριαλένα στον Σάκη, ήθελα να ξεράσω. Μου ήρθε μια αναγούλα... Πιο ψεύτικο πράγμα Χριστέ μου! Πριν το πει η Μαριαλένα εγώ είχα ξεκινήσει να ξερνάω. Ανακατευόμουν πολλή ώρα, από τον αγώνα. Ξερνάω». Φυσικά εκτός από τον εύστοχο χαρακτηρισμό, αξίζει να δει κανείς και τις εκφράσεις σου. 

Πάντως, δεν είναι πως δεν περιμέναμε αυτό που έγινε. Το είδαμε σε ακόμα πιο άβολο βαθμό στο επεισόδιο της Κυριακής και θα το δούμε ακόμα περισσότερο από δω και πέρα, γιατί Σάκης και Μαριαλένα απέδειξαν ότι έχουν καταλάβει πως η απήχηση τους βασίζεται μόνο στην ερωτική τους συναναστροφή και γι΄αυτό πήραν αύξηση στα χρήματα τους. Αυτή η αύξηση δεν ήρθε χωρίς αντάλλαγμα. Από δω και πέρα θα δούμε αρκετές ακόμα τέτοιες στιγμές που θα προκαλούν αναγούλα στους υπόλοιπους παίκτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA