Μενού
  • Α-
  • Α+

Η φετινή μεγάλη επιτυχία του Survivor, έδωσε στον Ατζούν Ιλιτζαλί ξανά ένα ισχυρό πάτημα στον ΣΚΑΪ, που είχε απογοητευτεί από τις αποτυχημένες συνεργασίες των προηγούμενων ετών, τόσο με το τρίτο Survivor όσο και με το Power of Love και το My Style Rocks. Καθώς ο Ατζούν και το κανάλι του Φαλήρου έχουν συμφωνήσει για να έρθουν δύο εκπομπές μαγειρικής την επόμενη χρονιά, ο Τούρκος παραγωγός θέλει να κάνει κίνηση-ματ και γι΄αυτό φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση στους τρεις κριτές του MasterChef, Κοντιζά-Κουτσόπουλο-Ιωαννίδη, με ποσό που υπερβαίνει κατά δύο τουλάχιστον φορές τα χρήματα που κερδίζουν τώρα.

Η τριάδα των κριτών του MasterChef βρίσκεται σε ένα διαρκές limit up και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τον Ατζούν Ιλιτζαλί που θέλει να εξασφαλίσει με την παρουσία τους την τηλεθέαση των δύο νέων πρότζεκτ που ετοιμάζει, σύμφωνα με όσα είχαν αναφερθεί στην εκπομπή Ευτυχείτε από την Έλενα Πολυκάρπου. Τώρα, έρχεται ένα νέο ρεπορτάζ να προσθέσει λεπτομέρειες στην προσπάθεια αρπαγής που κάνει ο Ατζούν.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: «Καρφιά» Μαρίνας για Διονύση - «Ήρθε η ώρα να το πληρώσεις»

Σε δημοσίευμά της η RealLife αποκαλύπτει πως ο Ατζούν έχει δώσει επί της ουσίας λευκή επιταγή στους τρεις κριτές, με την προσφορά ως τώρα να αφορά σε τριετές συμβόλαιο με αμοιβή 1 εκατομμύριο ευρώ για τον καθένα! Πρόκειται για ιλιγγιώδες ποσό που ανέρχεται σε 333.333 ευρώ το χρόνο και απέχει πάρα πολύ από τα χρήματα που παίρνουν τώρα στο Star. Μπορεί οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης να αρνήθηκαν σε πρώτη φάση από σεβασμό προς το κανάλι που τους ανέδειξε, είναι όμως σαφές πως δε θα μπορούν να αρνούνται συνέχεια τέτοιες προτάσεις. Άλλωστε, είναι τρεις επιχειρηματίες της εστίασης που επλήγη αρκετά και ένα τέτοιο ποσό θα εξασφάλιζε τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους.

Ο Ατζούν θέλει να τους έχει στο δυναμικό του για ένα ριάλιτι μαγειρικής στα πρότυπα του MasterChef, το οποίο θα βγει στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν και θα βρίσκεται απέναντι από το GNTM. Άρα, αν αποσπάσει τη θετική απάντηση των κριτών, θα έχει πετύχει διπλό χτύπημα στο Star

Οι τρεις κριτές αναμένουν την αντιπρόταση του σταθμού που ανήκουν, με τις πληροφορίες να λένε πως στο κανάλι θα αλλάξουν την τακτική να υπογράφουν μαζί τους μονοετή συμβόλαια και θα τους κάνουν πρόταση για παραπάνω χρόνια με αυξημένα οικονομικά οφέλη. Το ερώτημα είναι αν θα μπορέσουν να ακουμπήσουν οικονομικά αυτό το τόσο μεγάλο ποσό που τους δίνει ο Ατζούν!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA