Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν τον στίβο μάχης μαζί με τους Τούρκους παίκτες και την αποψινή αποχώρηση από το Survivor, οι ρήξεις στα δύο στρατόπεδα καλά κρατούν. Η πεντάδα, μετά τoν εκνευρισμό που είχαν απέναντι στον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλύβα, φαίνεται να βρήκαν ξανά τις ισορροπίες τους. Το συμβούλιο του νησιού και οι υποψηφιότητες άνοιξαν ένα νέο κύκλο τσακωμών μεταξύ των παικτών, κυρίως γιατί η πεντάδα υπερτερεί.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Spoiler: Μετά από 11 υποψηφιότητες ήρθε η ώρα του Τριαντάφυλλου να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης

«Υποψήφια για ακόμη μια φορά. Το περίμενα από τη στιγμή που οι amigos είναι πέντε. Λογικό και επόμενο να βγω στον ντάκο, από τη στιγμή που ψηφίζουν λόγω φιλίας», είπε η Μαριαλένα, η οποία βγήκε η τρίτη υποψήφια από την κάλπη. Ενώ η Καρολίνα που ψηφίστηκε από τον Σάκη, που κέρδισε την ατομική ασυλία δήλωσε πως «περίμενα να με δώσει ο Σάκης, μιας και το έδωσα εγώ την προηγούμενη μέρα κι ας πιστεύοντας ότι είναι καλός παίκτης. Με βάση τα δικά του κριτήρια, πιστεύει ότι εγώ δεν είμαι καλή αγωνιστικά πια».

Στην πεντάδα σχολιάστηκε η κίνηση του Σάκη, για το κατά πόσο ψήφισε την Καρολίνα εκδικητικά, με την Καρολίνα να απαντάει πως ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Από την άλλη, ο Σάκης δήλωσε στην κάμερα του Survivor πως η ψήφος του ήταν καθαρά αγωνιστική και σε καμία περίπτωση δεν το έκανε ανταποδοτικά. «Εξήγησα ότι η Καρολίνα δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχει πέσει πάρα πολύ. Σίγουρα μπορεί να είμαι και επηρεασμένος από το γεγονός ότι είχα την Ελένη στην ομάδα μου, η οποία έφερνε πολλές νίκες κι όταν η Μαριαλένα ήταν τραυματίας κι όταν κερδίσαμε τα μεγάλα έπαθλα, οπότε αντικειμενικά ήμουν ανάμεσα σε Κόρο και Καρολίνα», κατέληξε ο Σάκης.

Ο Τριαντάφυλλος που τις τελευταίες ημέρες σχολιάζει επανειλημμένως την πεντάδα και τη φιλία τους, ανέφερε πως επικρατεί ζήλεια και ψευτιά. «Όταν ο Σάκης σου είχε πει (απευθυνόμενος στην Μαριαλένα) πρόσεχε την Καρολίνα, εσύ έλεγες πως σε σέβεται. Επειδή εσύ είσαι μικρή και δεν έχεις την εμπειρία, ζεις στο δικό σου όνειρο».

Τα σχόλια για την πεντάδα συνεχίστηκαν, με τον Σάκη να δηλώνει πως η φιλία της πεντάδας είναι λυκοφιλία. «Δεν ξέρουμε καν αν η φιλία τους είναι πραγματική ή την κρατάνε για να πάνε μακριά στο παιχνίδι, αλλά μέχρι τώρα έχει φανεί πως αυτό δεν βοηθάει, καθώς υπάρχουν πάρα πολλές στιγμές που τα παιδιά κράζουν ο ένας τον άλλον σε εμάς, κράζονται μεταξύ τους, λένε πράγματα ή τρεις για τους άλλους δύο πίσω από την πλάτη. Ξεκάθαρα η λέξη είναι λυκοφιλία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA