Μενού
  • Α-
  • Α+

Υστερα από 11 υποψηφιότητες αποχώρησης, ο Τριαντάφυλλος αφήνει το νησί του Αγίου Δομίνικου κι επιστρέφει στο σπίτι του. Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης Κατσούλης, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Καρολίνα Καλύβα.

Τα συναισθήματα στο συμβούλιο του νησιού, ήταν ανάμικτα. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος χάρηκε τόσο πολύ που όταν άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το αποτέλεσμα, αναφώνησε «Παναγία μου, έγινε το θαύμα»! Από την πλευρά της, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν σοκαρισμένη καθώς ούτε το ήθελε, αλλά ούτε και το περίμενε...

Ο Τριαντάφυλλος, αυτή τη φορά συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού κι αποχαιρέτησε το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και τον Αγιο Δομίνκο, αφού πρώτα χόρεψε τσιφτετέλι με εκθαμβωτικές χορεύτριες οριεντάλ σε βίλα, καθώς η μικτή Κόκκινη ομάδα Ελλήνων και Τούρκων παικτών, κέρδισε το έπαθλο στον στίβο μάχης της Τετάρτης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA