Μενού
  • Α-
  • Α+

Το φετινό Survivor έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης, γι’αυτό και η απόφαση του Ατζούν να δώσει παράταση στο ριάλιτι επιβίωσης δεν ήταν τυχαία. Μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από τον Άγιο Δομίνικο, έχουν μείνει πλέον οι επτά καλύτεροι παίκτες, που θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τα μεγάλα έπαθλα και, φυσικά, την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: «Καρφιά» Τζέιμς για την παραγωγή - Όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε;

Τα δύο φαβορί για τον τελικό είναι ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης, που αγωνιστικά έχουν φέρει και τις περισσότερες νίκες. Σύμφωνα με τα στατιστικά, ο καλύτερος παίκτης στους επτά που έχουν απομείνει, είναι ο Σάκης με 133 νίκες, ωστόσο το κοινό θα αποφασίσει αν θα φτάσει τελικό ή όχι. Αντίθετα, ο χειρότερος παίκτης είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος με 83.

Τα στοιχήματα κυμαίνονται ανάμεσα σε Ηλία και Σάκη, με τον πρώτο να έχει απόδοση 4 και τον δεύτερο 4,5. Την τριάδα συμπληρώνει ο Γιώργος Κόρομι με απόδοση 5. 

Νωρίτερα ο τελικός του Survivor

Όσον αφορά τον τελικό του Survivor, τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού ενδέχεται να πραγματοποιηθεί νωρίτερα, γιατί δεν μπορούν να το τραβήξουν όσο θα ήθελαν, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε. Πιθανά σενάρια κάνουν λόγο για αρχές Ιουλίου ή τέλη Ιουνίου. Ο ημιτελικός θα γίνει στο Γαλάτσι, με την παρουσία των οικογενειών, οι οποίοι δεν θα ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA