Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά το άκρως συγκινητικό φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες, που έκανε τους τηλεθεατές να κλαίνε με τις καθηλωτικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών, το βλέμμα έχει στραφεί στην επερχόμενη τρίτη σεζόν που θα ξεκινήσει στο κανάλι του ΑΝΤ1, το φθινόπωρο. Ένας νέος κύκλος αίματος θα ανοίξει, με τον Ακύλα Μεγαρίτη να παίρνει εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του και τη δικτατορία να οδηγεί σε συγκρούσεις και διαμάχες. Η πλοκή της ιστορίας θα εκτυλιχθεί στο Διαφάνι, στη Λάρισα και τη Λέρο.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Σάρωσε σε τηλεθέαση το φινάλε - Έγκυος στην τρίτη σεζόν η Ελένη

Στη Λέρο, μάλιστα, θα μετακομίσει η Ελένη με τον Λάμπρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων, που παρά τα όσα βίωσαν, με τον Λαμπρό να χάνει τον πατέρα του, Μιλτιάδη, η απόφαση τους να μείνουν στο Διαφάνι και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή ήταν συνειδητή. Ωστόσο, τα βάσανα για το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, Άγριες Μέλισσες, δε σταματούν και νέες φουρτούνες θα τους χτυπήσουν. 

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ένα από τα πέντε πρόσωπα που θα εμφανιστούν στην τρίτη σεζόν, θα είναι και ο Ζάχος Λυκόγιαννης. Πρόκειται για τον γιο της Μάρως, μιας γυναίκας που στάθηκε στην Ελένη μετά το θάνατο της μητέρας της και της δίδαξε να βασίζεται στις δυνάμεις και να πιστεύει στον εαυτό της. Ο Ζάχος, που χρωστάει τη ζωή του στον Λαμπρό και την Ελένη, ήταν κρυφά ερωτευμένος με τη πρωτότοκη κόρη του Γιώργη Σταμίρη, αλλά δεν τολμούσε να της εκφράσει τα συναισθήματα του, γιατί η καρδιά της Ελένης ήταν στον Λαμπρό.

Όταν, όμως, ο Λάμπρος έφυγε φοιτητής και αργότερα προχώρησε τη ζωή του, καθώς αυτό του είχαν επιβάλει ο Μιλτιάδης και ο Γιώργης Σταμίρης, ο Ζάχος άδραξε την ευκαιρία και αποκάλυψε στην Ελένη τον έρωτά του. Η Ελένη δέχτηκε να τον αρραβωνιαστεί, αλλά ο γάμος δεν έγινε ποτέ γιατί ως στρατιωτικός πήρε μετάθεση σε νησί, χωρίς η ίδια να επιθυμεί να τον ακολουθεί. Να, όμως, που στην τρίτη σεζόν επιστρέφει στο Διαφάνι και η παρουσία του θα φέρει μπλεξίματα.

Αιμίλιος Χειλάκης: Ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, για τον ήρωα που θα υποδηθεί, λέγοντας πως θα είναι ο εργολάβος της Χούντας και θα είναι ένας κακός που θα γεννήσει ερωτήσεις για τον χαρακτήρα του. «Πήρα την απόφαση γιατί μπαίνω σε κάτι που είναι ωραίο, σε κάτι που έχει ένα μόχθο κι ένα βάσανο που φαίνεται. Θα κάνω τον παρακρατικό, ο οποίος μέσα από ένα καθεστώς αναλαμβάνει να έχει μεγάλα έργα, ο εργολάβος της χούντας που λέμε και ο οποίος θεωρεί ότι το μεγαλύτερο βάσανο του κόσμου είναι ο κομμουνισμός. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν μπει στη Βουλή πριν από 10 χρόνια. Δεν θα κάνω τον κακό μπαμπούλα ή Δρακουμέλ, θα είμαι ένας κακός ο οποίος θα γεννήσει ερωτήσεις: γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι έτσι;» και πρόσθεσε πως «μου προτείνουν συχνά ρόλους κακών. Τυχερός είμαι που συμβαίνει αυτό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA