Μενού
  • Α-
  • Α+

Το φινάλε της σειράς, Άγριες Μέλισσες, ήταν απολαυστικό, ανατριχιαστικό και συγκινητικό. Το τελευταίο επεισόδιο είχε ανατροπές, θανάτους, λύπες, χαρές και νέα πρόσωπα, που θα ανοίξουν νέο κύκλο αίματος στην τρίτη σεζόν. Ο Αιμίλιος Χειλάκης, έκανε την εμφάνιση του στα τελευταία λεπτά του επεισοδίου, στον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη, ο οποίος θα εκδικηθεί για τον θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα Μεγαρίτη.

Διαβάστε ακόμη: Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Παγώνα αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Ακύλας θα είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των Αβάντων, την οποία είχε αναλάβει ο αδελφός του. Ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ήταν ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό, βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, που βοήθησε να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη φυλακή. 

Η τηλεθέαση του φινάλε, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, κινήθηκε 38,5% για το σύνολο και στο 37,6% για το δυναμικό κοινό. Το χαμηλότερο ποσοστό σε τέταρτο ήταν 32,8%, και αυτό στην αρχή. Όσο οι εξελίξεις προχωρούσαν, τόσο ανέβαιναν τα νούμερα, ενώ λίγο πριν το τέλος άγγιξε το 43,5%.

Έγκυος η Ελένη στην τρίτη σεζόν

Μια νέα ζωή ανοίγεται μπροστά για τους κατοίκους στο Διαφάνι, αφού κάποιοι μένουν στο χωριό, ενώ ορισμένοι άλλοι μετακομίζουν στη Λάρισα, λόγω πολιτικών φρονημάτων. Η κόντρα των Σεβαστών και των Σταμίρηδων μπαίνει σε ανακωχή, ωστόσο η πολιτική κατάσταση θα φέρει ανατροπές, αφού η δικτατορία θα τους χτυπήσει την πόρτα.

Σύμφωνα με τα spoilers που αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Πρωινό, Δούκας και Μυρσίνη μετακομίζουν στη Λάρισα και το σπίτι τους στο Διαφάνι παραχωρείται στον Ακύλα Μεγαρίτη. Ο Δούκας Σεβαστός προσπαθεί να βρει συμμαχίες στο νέο καθεστώς, ώστε να εδραιώσει τη θέση του και να επιστρέψει στο χωριό, ως αφεντικό όλων. Η Ελένη και ο Λάμπρος παραμένουν στο Διαφάνι, μαζεύοντας στα σπασμένα, ωστόσο η ελπίδα φωτός που θα τους βγάλει από τις σκοτεινές μνήμες, είναι ένα παιδί. Η μεγάλη κόρη του Σταμίρη, θα έρθει κόντρα με τις πολιτικές δυνάμεις, γι’αυτό και το ζευγάρι θα μετακομίσει στη Λέρο.

Ο Δούκας θα έρθει αντιμέτωπος με τα παιδιά του

Ο Λεωνίδας Κακούρης σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή Πρωινό, ανέφερε πως στο φινάλε της δεύτερης σεζόν υπήρξε δικαίωση για όλους που ο Δούκας Σεβαστός έπεσε από το θρόνο του, αφού προκάλεσε πολύ πόνο και η ζωή τον ξεπλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Άγριες Μέλισσες, δήλωσε επίσης πως «περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη έκπληξη από το υπέροχο συγγραφικό δίδυμο. Ο Δούκας δεν είναι προβλέψιμος άνθρωπος, έχει έναν δικό του κώδικα τιμής, πιστεύω θα συνεργαστεί με το καθεστώς σε επίπεδο επαγγελματικό, για τα χρήματα μόνο. Δεν ξέρω τι θα συμβεί μετά από όσα έχουν γίνει, μη ξεχνάμε ότι έχει χάσει άλλα δύο αδέρφια. Όπως είπε και στο επεισόδιο, κουβαλούσε σε όλη του τη ζωή για το θάνατο του αδερφού του».

Ο Γιώργος Λιάγκας, με τη σειρά του, ανέφερε αν θα δούμε την ανθρώπινη διάσταση του Δούκα, με τον Λεωνίδα να λέει: «Φυσικα, όταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τα παιδιά σου και σε διώχνουν, δεν μπορεί να μην έρχονται κι άλλα. Όπως κι αν έχει βρει τον τρόπο να συνεχίσεις τη ζωή σου, γιατί θα βρει τον τρόπο να ζήσει τη ζωή, είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει ο Δούκας». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA