Μενού
  • Α-
  • Α+

Φρέσκες παραγωγές και νέες σεζόν επιτυχημένων σειρών είναι όσα απαρτίζουν το Netflix, για τον μήνα Ιούνιο. Η streaming πλατφόρμα που συνεχώς ανανεώνει τη βιβλιοθήκη της με προτάσεις, δεν αφήνει κανέναν παραπομένο ούτε και αυτόν τον μήνα. Ο No1 καταζητούμενος της Γαλλίας, Lupin, επιστρέφει για τη δεύτερη πολυαναμενόμενη σεζόν, το ισπανικό Elite που καταφτάνει με ανανεωμένο καστ και νέα ιστορία και μια φιλόδοξη σειρά φαντασίας του Robert Downey Jr., είναι μόνο μερικά από όλα όσα θα γίνουν διαθέσιμα τον Ιούνιο.

Διαβάστε ακόμη: Netflix: Οι σειρές και οι ταινίες που παρακολουθούν οι πάντες αυτή τη στιγμή

Lupin - 2η σεζόν

Ο Ασάν στριμώχνεται από τον Ουμπέρ, ενώ παλεύει να βρει τον γιο του Ραούλ. Το επόμενο σχέδιο του δεν είναι μια τέλεια ληστεία, αλλά ένας τρόπος να ξεσκεπάσει τον Ουμπέρ. Διαθέσιμα τα νέα επεισόδιο στις 11 Ιουνίου.

Τρία Μέτρα Πάνω Από Τον Ουρανό - 2η σεζόν

Το καλοκαίρι έφτασε ξανά και ενώ πολλές σχέσεις άλλαξαν τον τελευταίο χρόνο, αυτή η παρέα συνειδητοποιεί ότι κάποια φλερτ είναι απλώς ακαταμάχητα. Διαθέσιμη στο Netflix.

Feel Good - 2η σεζόν

Προσπαθώντας να τα ξαναβρεί με την Τζορτζ –και τον εαυτό της– μετά την υποτροπή της, η Μέι καταλαβαίνει ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν της για να προχωρήσει.

Sweet Tooth - 1η σεζόν

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή. Διαθέσιμη στο Netflix.

Τα Καλύτερα Τηγάνια της Αμερικής - 1η σεζόν

Με πάθος για το φαγητό και όρεξη για διασκέδαση, ο κριτικός Ντέιμ Ντροπς επισκέπτεται τα πιο καυτά μέρη στην Αμερική για τα καλύτερα και πιο φρέσκα τηγανητά πιάτα. Διαθέσιμη από Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Εργαζόμενες Μητέρες - 5η σεζόν

Τέσσερις νέες μαμάδες αντιμετωπίζουν χωρισμούς, φλερτ, δουλειά και την ανατροφή των παιδιών στην πέμπτη σεζόν της πικάντικης κωμικής σειράς. Διαθέσιμη την Τρίτη 15 Ιουνίου.

Μαύρο Καλοκαίρι - 2η σεζόν

Ο χειμώνας έρχεται με νέες προκλήσεις κατά την Αποκάλυψη των ζόμπι, καθώς πανικόβλητοι πτωματοφάγοι και βίαιες πολιτοφυλακές πολεμούν τους νεκρούς και τους απελπισμένους. Διαθέσιμη την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Το Δώρο - 3η σεζόν

Προσπαθώντας να βρει την κόρη της, την Αντέν, η Ατιγέ αντιμετωπίζει ένα δίλημμα, καθώς σκοτεινές δυνάμεις θέλουν να εκμεταλλευτούν τις κοσμικές δυνάμεις της Αντέν. Διαθέσιμη την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Elite - 4η σεζόν

Ένας αυστηρός διευθυντής και τέσσερις νέοι μαθητές καταφθάνουν στο Λας Ενθίνας και μαζί τους έρχονται νέα ρομαντικά ειδύλλια, έντονες φήμες και ένα ολόφρεσκο μυστήριο. Διαθέσιμη την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Η Λίστα Α - 2η σεζόν

Η φιλία και το θάρρος μιας παρέας εφήβων δοκιμάζεται σε ένα μυστηριώδες νησί όπου οι νεκροί δεν πεθαίνουν ποτέ. Διαθέσιμη την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Sex Life - 1η σεζόν

Το Sex Life είναι η ιστορία ενός ερωτικού τριγώνου ανάμεσα σε μια γυναίκα, τον σύζυγό της και τον πρώην της, που ρίχνει μια τολμηρή ματιά στη γυναικεία ταυτότητα και επιθυμία. Διαθέσιμη την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

Μαύρος Κεραυνός - 4η σεζόν

Νιώθοντας τύψεις, ο Τζέφερσον ορκίζεται να αφήσει πίσω του τις ηρωικές στιγμές. Αλλά νέες απειλές και μετάνθρωποι στο Φρίλαντ ωθούν και πάλι όλους τους Πιρς στη μάχη. Διαθέσιμη την Κυριακή 27 Ιουνίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA