Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω, με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τον κεραυνοβόλο έρωτα με την Κάτια Ζυγούλη, τη σχέση του με τις θαυμάστριες, και αποκάλυψε για πρώτη φορά, το δύσκολο χειρουργείο που έκανε στη φωνή του πριν τρία χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Αρναούτογλου: Γνωστός γιατρός μου πρότεινε χάπι για να χάσω γρήγορα βάρος

Όσον αφορά τα παιδικά του χρόνια, ανέφερε πως οι δυσκολίες που αντιμετώπισε ήταν αυτές που τον έκαναν πιο δυνατό και τον βοήθησαν μετέπειτα. «Τα πάντα στη ζωή μου, ότι έχω πετύχει και ότι δεν έχω πετύχει, ότι έχω κάνει στα 49 μου χρόνια συνδέεται με τα παιδικά μου χρόνια. Με τον τρόπο που μεγάλωσα με τους γονείς μου. Όλα καταγράφηκαν πολύ έντονα μέσα μου. Αυτά τα χρόνια έχουν σημαδέψει ότι κάνω. Δύσκολα χρόνια, όμως δε πιστεύω ότι οι άνθρωποι γενικώς περνάμε εύκολα στη ζωή μας. Οι δυσκολίες των παιδικών χρόνων είναι που μας θωρακίζουν και μας βοηθούν μετέπειτα να αντιμετωπίσουμε άλλες δυσκολίες. Δεν πέρασα μόνο εγώ δύσκολο, ήταν δύσκολα και για τους γονείς και τα αδέρφια μου».

Για την Κάτια Ζυγούλη και τις πολλές προτάσεις γάμου, ο τραγουδιστής είπε πως «η Κάτια ξέρει πόσο τη λατρεύω και την αγαπάω. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με τους θαυμαστές μου» και πρόσθεσε τον λόγο που αργούσαν να παντρευτούν: «Πρέπει να ρωτήσεις την Κάτια γιατί μου είπε τόσες φορές όχι. Απλά ήθελε να της κάνω πρόταση γάμου συνέχεια. Το επαναλάμβανα κάθε χρόνο. Το “ναι” προέκυψε όταν πάτησε πόδι ο κουμπάρος μου και είπε “φτάνει”. Ήταν κάτι τυπικό στη δική μας περίπτωση. Για πάρα πολλά χρόνια το κομμάτι γάμος το εξόριζα. Φοβόμουν μήπως αποτύχω όπως οι γονείς μου ή δε σταθώ ικανός να κάνω οικογένεια. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου δεν ήθελα να φαίνομαι δεσμευμένος. Αυτό άλλαξε όταν ήρθε η Κάτια. Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μόλις συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Σαν να διάβασα όλο τον ψυχισμό της. Ένιωσα αμέσως ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου… Στην αρχή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα μέχρι να δεθούμε. Η Κάτια δεν ήθελε παιδιά. Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω πέντε. Μετά από τέσσερις καισαρικές δε θα διακινδυνεύαμε κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερός και ευγνώμων».

Για τις θαυμάστριες του, ο Σάκης Ρουβάς αναφέρθηκε σε ένα φεστιβάλ που τραγούδησε, όπου τα κορίτσια τον αποθέωναν και τα αγόρια του πετούσαν πέτρες. «Το 1991, μόλις είχε βγει το πρώτο μου άλμπουμ, πήγα για μια συναυλία στα Βοτσαλάκια στον Πειραιά. Εγώ απλά ήθελα να πάω να προωθήσω τα νέα μου τραγούδια. Μόλις άρχισα να τραγουδάω, τα κοριτσάκια άρχισαν να ουρλιάζουν και εγώ άρχισα να τραβάω τα πουκάμισα. Αυτό που συνέβαινε, άρεσε στους ιθύνοντες και έβαλαν ξανά το κομμάτι. Κάποια αγόρια από πίσω άρχισαν να δυσανασχετούν και να πετούν πέτρες. Κάποια στιγμή ανέβηκαν και πάνω στη σκηνή, τα έσπασαν όλα. Εμένα με φυγάδευσαν. Διαλύθηκε το Φεστιβάλ. Μάλιστα, ήταν να πάω μια εβδομάδα μετά σε μια αντίστοιχη εκδήλωση και μου έστειλαν μήνυμα ότι αν πάω, με περιμένουν με νεράτζια και ξυράφια. Μου άρεσε αυτό που γινόταν όμως, ήταν κάτι που δε το συναντούσες συχνά» και πρόσθεσε: «Απολαμβάνω αυτό που γίνεται με τα κορίτσια, και με όλους τους θαυμαστές μου. Όταν έρχονται και με αγκαλιάζουν είναι κάτι υπέροχο. Δε θα ξεχάσω ποτέ μια φορά, ήμουν με τον Ηλία, είχαμε πάει σε ένα beach party στην Κατερίνη. Πίσω από τη σκηνή υπήρχε ένα τροχόσπιτο στο οποίο μπήκα για να αλλάξω. Άρχισε το τροχόσπιτο να κουνιέται. Άρχισαν να σπάνε τζάμια. Από παντού ένιωθα να διαλύεται. Είχε την πλάκα του αλλά ήταν και λίγο τρομακτικό».

Τέλος, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε τη δύσκολη περίοδο που πέρασε στις επαγγελματικές του σχέσεις, όταν πριν τρία χρόνια έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργείο, στη φωνή. «Μπορώ να σου αποκαλύψω κάτι που δεν έχω πει ποτέ σε κανέναν; Πριν από τρία περίπου χρόνια πέρασα μία δύσκολη περίοδο στις επαγγελματικές μου σχέσεις, είχα ένα πρόβλημα με τη φωνή μου. Πήρα κάποιες αποφάσεις, πήγα κι έκανα μια εγχείρηση στις φωνητικές μου χορδές.Τότε αισθάνθηκα ότι έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Γιατί αντί να πηγαίνω καλύτερα, πήγαινα χειρότερα. Πληγώθηκα πάρα πολύ, θύμωσα πάρα πολύ, σκεφτόμουν τι έκανα λάθος. Τι έφταιξε. Αυτό με έκανε καλύτερο. Εμφανίστηκε στον δρόμο μου ο Τάσος Αποστόλου, ένας μπάσος, κλασικός τραγουδιστής. Θέλω να πω το όνομά του γιατί του χρωστάω πάρα πολλά. Και με βοήθησε πάρα πολύ και όχι μόνο με βοήθησε με έκανε να ανακαλύψω πράγματα για τη φωνή μου που δεν ήξερα ότι υπάρχουν. Ξεκίνησα ουσιαστικά από την αρχή. Άρα όλη αυτή η περιπέτεια της υγείας μου είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσω τον Τάσο και τελικά μου βγήκε σε καλό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA