Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη πρώτη του συνέντευξη, μετά την αποχώρηση από το Survivor, παραχώρησε ο Τριαντάφυλλος στην εκπομπή Love It, με την Ιωάννα Μαλέσκου, ο οποίος μίλησε για το ειδύλλιο του Σάκη και της Μαριαλένας, τον Νίκο Μπάρτζη, καθώς και την απόφαση του να μπει στο παιχνίδι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - trailer: Στο επίκεντρο η Ελένη Χαμπέρη, με εντάσεις και φωνές το συμβούλιο του νησιού

Όσον αφορά την απόφαση να πάει στο Survivor είπε: «Όταν είπα στη μητέρα μου ότι θα πάω στο Survivor μου είπε “είσαι τρελός; Τι θα κάνεις εκεί;”. Ο πεθερός μου έλεγε ότι θα μείνω 10 μέρες. Έχω κερδίσει πολλά στοιχήματα. Η γυναίκα μου έλεγε ότι δεν θα αντέξω χωρίς μπάνιο, τα πέντε γεύματα και το γυμναστήριο. Την πρώτη φορά που ήμουν υποψήφιος έλεγα “Θεέ μου ας κάτσω μια εβδομάδα ακόμη για να μην χάσω το στοίχημα”».

Για το ειδύλλιο του Σάκη και της Μαριαλένας, τους δύο φίλους του στο ριάλιτι επιβίωσης το τελευταίο διάστημα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχαν δυο χρόνια σχέσης. Υπάρχει κάτι ωραίο και δυνατό. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί και μετά το παιχνίδι. Υπάρχει αληθινή αγάπη. Ο Σάκης είναι πολύ καψούρης και η Μαριαλένα ζηλιάρα. Αγαπιούνται τα παιδιά. Είναι και οι δυο καψούρια, αλλά ο Σάκης έκανε πολλά για τη Μαριαλένα» και συμπλήρωσε: .«Ο Σάκης μου είχε πει ότι την έβλεπε σοβαρά, ότι ήθελε να κάνει οικογένεια μαζί της και ότι θέλει να κάνει παιδί μαζί της. Της τα έχει πει αυτά, αλλά εκείνη κρατούσε μια άμυνα». Και δήλωσε με χιούμορ: «Αν βγω έξω ο Λιβάνης μπορεί να με δείρει κάποια στιγμή. Μου είχε πει πριν να πάμε στο Survivor να την προσέχω. Τι να προσέχω τώρα εγώ; Όταν μπήκε ο Σάκης ήμουν στην άλλη ομάδα και όταν πήγα στην  ομάδα τους, είχαν έρθει ήδη πολύ κοντά. Με τον Λιβάνη είχε σχέση έναν μήνα με τον Σάκη είχε σχέση δυο χρόνια. Θες να είναι μαζί; Βλέπω δυο παιδιά που έχουν σχέση».

Για την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, ο Τριαντάφυλλος εκμυστηρεύτηκε πως  όλοι χάρηκαν, εκτός από εκείνον που του έλεγε να μείνει. «Τι να πω για τον Νίκο Μπάρτζη; Χάρηκαν όλοι που έφυγε ο Νίκος και εγώ πήγα στο αυτί του και του είπα “Ρε κάτσε να το πάρεις και ας μην παίξεις ποτέ. Κάτσε να τους το πάρεις γιατί χαίρονται που φεύγεις». Και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα ήταν ένα, ο Ντάφυ έπρεπε να φύγει. Εγώ δεν θα έφευγα ποτέ, όσο κι αν πεινούσα, όσο κι αν μου έλειπε η οικογένειά μου, γιατί σεβόμουν τον κόσμο που έστελνε τα sms. Ήθελα να φύγω με ψηλά το κεφάλι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA