Μενού
  • Α-
  • Α+

Η επόμενη ημέρα μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού, στο οποίο η Καρολίνα Καλύβα βγήκε η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από τον Σάκη Κατσούλη που κέρδισε την ατομική ασυλία, βρίσκει τους επτά παίκτες σε ένταση. Από τη μία Σάκης και Μαριαλένα, από την άλλη Ηλίας, Κόρο, Ασημακόπουλος, Καρολίνα και Ελένη, δύο στρατόπεδα που έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα στο Survivor και που συνεχώς επιδίδονται σε συγκρούσεις.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Τριαντάφυλλος: «Χαμός» στο αεροδρόμιο για την επιστροφή του - Τα συνθήματα και οι θαυμαστές

Μετά το θεατρικό έργο που έστησαν οι Amigos για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, τα πράγματα έγιναν χειρότερα, αφού ο Σάκης Κατσούλης εξαπέλυσε επίθεση για τη πεντάδα και τη στάση τους. Ωστόσο, στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού, η συζήτηση επικεντρώθηκε και στην Ελένη Χαμπέρη, η οποία και σήμερα βρέθηκε στο στόχαστρο από τους δύο παίκτες της κόκκινης ομάδας. «Κάθε φορά η Ελένη, δεν ξέρω πως τα καταφέρνει, φαίνεται ότι είναι η θιγμένη της υπόθεσης, ενώ εκείνη το φτιάχνει όλο το σκηνικό», ξεκίνησε να λέει η Μαριαλένα στο Σάκη.

«Για άλλη μια φορά στο χθεσινό συμβούλιο όλη η κουβέντα έπεσε πάνω στην Ελένη και πάλι είχε την ίδια αντιμετώπιση, πάλι δεν μίλησε, πάλι δεν μας είπε ξεκάθαρα τι έχει μεταφέρει, αν περνάει καλά μαζί μας στα έπαθλα, πραγματικά είναι μια κοπέλα που τις τελευταίες 15 μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον συνεχώς για πράγματα που μεταφέρει. Στην ουσία δεν βγαίνει μπροστά η ίδια, να πει αν τα έχει πει ή όχι» είπε ο Σάκης στην κάμερα του Survivor, ενώ συνέχισε στη Μαριαλένα: «Στο τελευταίο συμβούλιο είχε πει ότι της κάναμε ψυχολογικό πόλεμο, δε βγήκε να το υποστηρίξει, μετά είπε ότι δεν το είπε ποτέ».

Η Ελένη με τη σειρά της σχολίασε το συμβούλιο του νησιού στους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας: «Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, χθες το βράδυ είχα υπερένταση. Ήθελα απλά να βρω έναν δρόμο και να αρχίσω να τρέχω. Σκεφτόμουν έντονα ό,τι ειπώθηκε στο συμβούλιο, προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που ειπώθηκαν», με την Καρολίνα να της απαντάει πως πρόκειται για την «μεγάλη του Παππά σχολή». Η Ελένη Χαμπέρη συνέχισε, μάλιστα, στην κάμερα του Survivor δηλώνοντας πως «στο χθεσινό συμβούλιο δέχτηκα επίθεση από το πουθενα. Είναι κάτι που γίνεται το τελευταίο διάστημα, ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο από τη στιγμή που δεν με ψηφίζει. Θεωρώ ότι προετοιμάζει το έδαφος γιατί δεν υπήρχε κανένας λόγος μέχρι στιγμής να με δώσει και προφανώς επειδή έχει στο μυαλό ότι θέλει να είμαι η επόμενη υποψήφια προσπαθεί να με λασπώσει»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA