Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του MasterChef, βρίσκονται οι δύο φιναλίστ, Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης, οι οποίοι, απόψε, θα αγωνιστούν για την προτελευταία δοκιμασία. Στον εξώστη δε, θα βρίσκονται όλοι οι παλιοί παίκτες, που θα τους εμψυχώνουν και θα τους βοηθούν για να φέρουν εις πέρας τα δύσκολα πιάτα. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor αποχώρηση: Υποψήφια η Ελένη Χαμπέρη, την «έδωσε» η Μαριαλένα

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν τα δύσκολα πιάτα του διάσημου Σουηδού σεφ, Fredik Berselius, ο οποίος ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη αποκλειστικά για το MasterChef. Η Μαργαρίτα παρουσίασε τα δικά της πιάτα, δίνοντας το καλύτερο από αυτά στον καλεσμένο σεφ. 

Στο αποψινό επεισόδιο, η Μαργαρίτα και ο Διονύσης θα βάλουν τα δυνατά τους, με στόχο να πάρουν το προβάδισμα πριν την μεγάλη δοκιμασία του τελικού, ωστόσο όπως ακούγεται στο trailer, θα υπάρχουν λάθη. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λέει χαρακτηριστικά «εδώ έχουμε μια έκπληξη, όχι ευχάριστη», ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρει πως «δεν έχει πετύχει καθόλου, είναι πολύ βαρύ». Τέλος, ο Πάνος Ιωαννίδης, με τη σειρά, σχολιάζει ότι «δεν θα ήθελα να έχω δοκιμάσει αυτό το γλυκό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA