Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, σχολίασε την άφιξη του Τριαντάφυλλου στο αεροδρόμιο, από τους θαυμαστές του, και την σύγκρινε με εκείνη του Ανδρέα Παπανδρέου, τον Οκτώβριο του 1988, από το Χέρφιλντ. Τότε, μάλιστα, ήταν που ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας έκανε το χαρακτηριστικό νεύμα στην Δήμητρα Λιάνη, που έγραψε ιστορία, νομιμοποιώντας τη σχέση του μαζί της. 

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος για υποδοχή Τριαντάφυλλου: «Η Ελλάδα αναστενάζει στα αεροδρόμια»

Ο Γιώργος Λιανός είπε χαρακτηριστικά: «Έκανε δυνατό comeback, κάνει revival. Μόνο ο Ανδρέας είχε γυρίσει έτσι. Εμένα μ’αρεσει πάντως, γιατί γύρισε σπίτι του και έβλεπε το επεισόδιο, με άγχος κιόλας. Το ζούσε ακόμη», ενώ με χιούμορ είπε πως «λογικά έτσι θα φτάσω κι εγώ».

Η επιστροφή του Ανδρέα Παπανδρέου στο αεροδρόμιο της Αθήνας

Τον Οκτώβριο του 1988, ο Ανδρέας Παπανδρέου αποθεώθηκε από δεκάδες χιλιάδους Αθηναίους στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, κατά την επιστροφή του  από το Λονδίνο, όπου είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς στο νοσοκομείο Χέρφιλντ. Με το σύνθημα «Ανδρέα ζεις εσύ μας οδηγείς», η άφιξη του έμεινε στην ιστορία, αφού εκτυλίχθηκε μία από τις πιο ιστορικές στιγμές στη σύγχρονη πολιτική ιστορία, αφού το νεύμα του προς την Δήμητρα Λιάνη, ενώ κατέβαινε τη σκάλα του αεροπλάνου, νομιμοποίησε τη σχέση του μαζί της. Οι δυο τους, ένα χρόνο αργότερα, παντρεύτηκαν και έμειναν μαζί μέχρι τη τελευταία στιγμή του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA