Μενού
  • Α-
  • Α+

Η μεγάλη ώρα για τον τελικό του MasterChef έφτασε, με τους δύο φιναλίστ, να ακονίζουν μαχαίρια και να δίνουν, απόψε, την τελευταία τους μάχη. Μαργαρίτα Νικολαΐδη και Διονύσης Σαρακίνης, μετά από ένα πλούσιο ταξίδι, μαγειρικές εμπειρίες και πολλές δοκιμασίες, θα μαζέψουν όσες δυνάμεις απέμειναν και θα διεκδικήσουν τον τίτλο και το μεγάλο έπαθλο.

Διαβάστε περισσότερα: Τελικός MasterChef με Διονύση και Μαργαρίτα: Τι πέτυχαν στην καριέρα τους οι νικητές των προηγούμενων διαγωνισμών

Στον εξώστη της κουζίνας του MasterChef, θα παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα παλιοί συμπαίκτες του ριάλιτι μαγειρικής, φίλοι και συγγενείς, που θα έχουν ένα και μοναδικό στόχο: Να ενθαρρύνουν τους δύο φιναλίστ μέχρι το τελευταίο λεπτό. Καλεσμένος σεφ θα είναι ο διάσημος Άγγλος σεφ Τζέισον Άθερτον, ο οποίος με τη ψήφο του θα κρίνει τον μεγάλο νικητή του φετινού MasterChef. Εκτός από τον τίτλο, θα πάρει στην κατοχή του και 50.000 ευρώ.

Οι βαθμολογίες των δύο φιναλίστ από όλες τις δοκιμασίες του θα τελικού, θα συμψηφιστούν και στο τέλος της βραδιάς, θα ανακοινωθεί ο νικητής σε ζωντανή μετάδοση.

Το trailer του μεγάλου τελικού του MasterChef:

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA