Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από τρεις μήνες, ο μεγάλος τελικός της Φάρμας , με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη, πραγματοποιήθηκε χθες, με το πρώην μοντέλο και επιχειρηματία, Κώστας Γκρέκας, να αναδεικνύεται ο νικητής, κερδίζοντας το έπαθλο των 50.000 ευρώ και το αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ. Ο ίδιος, μπορεί να μην μπήκε στο παιχνίδι από την αρχή, κατάφερε όμως να επικρατήσει των τριών αντιπάλων του, Βασίλη Θεοδωρόπουλου, Κυριακής Κατσογρεσάκη και Κωνσταντίνου Μάκρη.

Διαβάστε ακόμη: MasterChef: Νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη - Πρώτη φορά που κερδίζει γυναίκα τον διαγωνισμό

Οι παλιοί παίκτες «έζησαν» εξίσου τον τελικό, αφού δεν σταματούσαν να εμψυχώνουν με φωνές και χειροκροτήματα. «Ήρθα στη Φάρμα γιατί έπρεπε και το κέρδισα γιατί έπρεπε να το κερδίσω», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστα Γκρέκας, ο οποίος ισοβάθμησε στα αγωνίσματα με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο, ωστόσο σε συνδυασμό με τις βαθμολογίες, πήρε τη νίκη και το έπαθλο.

Πριν ξεκινήσει η μονομαχία των παικτών, ο Θανάσης Πάτρας και ο Στρατός Τζώρτζογλου μίλησαν για τον Κώστα Γκρέκα και τον αποκάλεσαν το «πλατάνι» της Φάρμας. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που έχω φτάσει μέχρι εδώ, ήταν κάτι που το ήθελα πολύ από την πρώτη στιγμή που μπήκα μέσα στη Φάρμα. Ήθελα να φτάσω στον τελικό και να μη φύγω πιο νωρίς, αυτό έγινε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος», είπε ο Κώστας Γκρέκας πριν μπει στην αρένα και μονομαχήσει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA