Μενού
  • Α-
  • Α+

Για το κολιέ της ατομικής ασυλίας αγωνίστηκαν, χθες, οι παίκτες του Survivor, με τον Σάκη Κατσούλη να το κερδίζει για συνεχή φορά, υποδεικνύοντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο ως δεύτερο αποψήφιο για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα. Υπενθυμίζεται, ότι στην πρώτη ατομική ασυλία, τη Δευτέρα, έδωσε για υποψήφια την Ελένη Χαμπέρη. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Η αποτυχημένη ιδέα του Ατζούν και η σταθερή πτώση στα νούμερα τηλεθέασης

Στο συμβούλιο του νησιού που ακολούθησε μετά τον στίβο μάχης, οι παίκτες της μπλε ομάδας αναφέρθηκαν στο αγωνιστικό κομμάτι που πλέον τους έχει δυσκολέψει, ενώ στη συνέχεια, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ελένη Χαμπέρη. Αφορμή στάθηκαν κάποια σχόλια της δεύτερης σε συζήτηση με τους Amigos, που αποκάλεσε τον Σάκη «αυτός ο άνθρωπος» και την Μαριαλένα «η κοπέλα έχει δίπλα του ο Σάκης», γεγονός που εξόργισε την παίκτρια της κόκκινης ομάδας. Η Ελένη εξήγησε πως δεν ήταν ειρωνική, κατηγορώντας η μία την άλλη για διάφορα που έχουν προκύψει στο παιχνίδι.

Ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Ο Σάκης Κατσούλης ανακοίνωσε το όνομα του Γιώργο Ασημακόπουλο για αποχώρηση, κάτι που δεν προκάλεσε εντύπωση σε κανέναν. Ο ίδιος ανέφερε πως παίρνει χαλαρά την υποψηφιότητα του, δηλώνοντας πως σέβεται την απόφαση του, κάτι που ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν αντιμετώπισαν με τον ίδιο τρόπο όταν είχε κερδίσει εκείνος την ασυλία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA