Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο, βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος μίλησε για την καραντίνα, την περίοδο της κατάθλιψης, την αυστηρότητα που δείχνει η γυναίκα του στη δουλειά, ενώ αποκάλυψε πως δεν ακούει τα τραγούδια του στο σπίτι, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά «βαριέται».

Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μπέζος: Θέλω να εξαλειφθεί η βλακεία από όλον τον κόσμο, αλλά έχω ηττηθεί κατά κράτος

«Δεν είμαι φαν του εαυτού μου, δε με ακούω εγώ στο σπίτι, με βαριέμαι αφόρητα», ενώ για τη γυναίκα του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η γυναίκα μου είναι φαν του χαρακτήρα μου, είναι πάρα πολύ αυστηρή μαζί μου. Μου τη λέει κανονικά όταν δεν της αρέσει κάτι. Όταν κάτι δεν της αρέσει, δεν έχει καθωσπρεπισμούς. Μου λέει αυτό είναι μάπα, γεια σου».

Όσον αφορά την περίοδο της καραντίνας και τον τρόπο που την βίωσε, κατά τη διάρκεια της οποίας έχασε την μητέρα του, ο Γιάννης Κότσιρας είπε πως «δεν την πένθησα όπως θα ήθελα. Οι αιτίες είναι δύο. Η βασική αιτία ήταν ότι ήμασταν τέσσερις άνθρωποι όλα σε πολύ κλειστό κύκλο ενώ ήταν τρομερά κοινωνικός άνθρωπος. Και είχα την τύχη να έχω δύο μωρά παιδιά που έτσι κι αλλιώς δεν σ' αφήνουν να πενθήσεις».

Τέλος, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στις περιόδους της ζωής του που βίωνε αγοραφοβία και δεν έβγαινε από το σπίτι, ενώ αποκάλυψε πως πέρασε και κατάθλιψη, εξηγώντας πως η ανάγκη του να τα κάνει όλα τέλεια, του έκανε κακό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA