TV - MEDIA
16/06/2021 12:31

Γιώργος Τσαλίκης: Δεν θα είναι παρουσιαστής του Big Brother - Ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε το συμβόλαιό του

Ο τραγουδιστής, Γιώργος Τσαλίκης, δεν θα βρίσκεται, τελικά, στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother, όπως ο ίδιος είχε ανακοινώσει, με τον ΣΚΑΪ να τον απομακρύνει αλλά και να καταγγέλει το συμβόλαιο του, για λόγους εχεμύθειας

Γιώργος Τσαλίκης: Δεν θα είναι παρουσιαστής του Big Brother - Ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε το συμβόλαιό του
Γιώργος Τσαλίκης (Φωτογραφία: NDP)
Ανάγνωση:

Ο Γιώργος Τσαλίκης δεν θα βρίσκεται, τελικά, στο τιμόνι της παρουσίασης του Big Brother, αφού ο ΣΚΑΪ όχι μόνο τον απομάκρυνε, αλλά σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, κατήγγειλε το συμβόλαιο με τον τραγουδιστή, για λόγους εχεμύθειας. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου, στην εκπομπή Ευτυχείτε, στο συμβόλαιο του Γιώργου Τσαλίκη υπήρχαν όροι που τον δέσμευαν να μην αποκαλύψει τη συνεργασία του, μέχρι το κανάλι του Φαλήρου να την ανακοινώσει, ενώ είχε και οικονομική ρήτρα, στην περίπτωση που δεν τηρούσε τη δέσμευση.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: 300.000 ευρώ θα κοστίζει κάθε επεισόδιο της νέας του σειράς στο Mega

«Ο Τσαλίκης ανακοίνωσε στο αεροδρόμιο ότι είναι ο παρουσιαστής του Big Brother, είπε και άλλα πράγματα που συνήθως ανακοινώνει το κανάλι και έτσι θα του γίνει καταγγελία για λόγους εχεμύθειας. Από εκεί και πέρα από τον ΣΚΑΪ υποστηρίζουν ότι δεν θα του προταθεί κάτι άλλο», είπε η δημοσιογράφος. Με τη σειρά του, το περιβάλλον του τραγουδιστή δηλώνει πως ο Γιώργος Τσαλίκης είναι έκπληκτος με όσα αναφέρει ο ΣΚΑΪ εναντίον του, δηλώνοντας πως μέχρι και πολύ μικρό χρονικά διάστημα, τον διαβεβαίωνε ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στις μεταξύ τους σχέσεις.

«Δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιο του, που να του απαγορεύει να μιλήσει για το περιεχόμενο της εκπομπής που θα παρουσίαζε, δε κάλεσε εκείνος τους δημοσιογράφους σε ανακοινώσεις, αλλά ρωτήθηκε μετά από δημοσιεύματα που τον ήθελαν εκτός Big Brother, αναφέροντας πως άλλοι παρουσιαστές παίρνουν τη θέση του. Στα 22 χρόνια που βρίσκεται στη σόουμπιζ, δεν έχει διαρρεύσει ποτέ το παραμικρό για καμία συμφωνία και δεν θα το έκανε ούτε αυτή τη φορά. Προφανώς ο ΣΚΑΪ θέλει να διορθώσει το σοβαρό λάθος που έκανε στη συμφωνία που υπέγραψε με τον τραγουδιστή και προσπαθεί επικοινωνιακά να τον πλήξει. Ο Γιώργος Τσαλίκης θα προσφύγει στα δικαστήρια», ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος.

Το παρασκήνιο της συμφωνίας

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Γιώργος Τσαλίκης, κατά την επιστροφή του από περιοδεία στην Αυστραλία, αποκάλυψε πως θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother, χωρίς να υπάρξει σχετική ανακοίνωση από τον ΣΚΑΪ. «Δεν κάνω συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, έχω υπογράψει συμβόλαιο. Είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother. Το συμβόλαιό μου είναι 1+1 χρόνο, ένα ισχυρό συμβόλαιο, όπως πρέπει. Δεν είπα δύσκολα το “ναι” για το Big Brother γιατί με τον ΣΚΑΪ έχω μια πολύ καλή σχέση. Τα τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει διάφορα project. Mου αρέσει πάρα πολύ το project. Το παρακολουθούσα όπως ξέρετε. Το κρατήσαμε όπως έπρεπε, δεν έκανα δηλώσεις. Νιώθω ασφάλεια διότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις ότι θα κάνουμε ένα προϊόν όπως πρέπει. Συζητούσαν για κάποια άτομα στον σχολιασμό».

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, από τις δηλώσεις του Γιώργου Τσαλίκη, ο τηλεοπτικός σταθμός απάντησε, χωρίς να έχει την ίδια άποψη με τον τραγουδιστή. Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Ελένη Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, η ανακοίνωση από τις δημόσιες σχέσεις του ΣΚΑΪ γράφει: «Δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως ο δεύτερος κύκλος, εκτός από ένα trailer που παίζει, πόσω μάλλον ο παρουσιαστής. Τις ανακοινώσεις τις βγάζει το κανάλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΣΚΑΙ BIG BROTHER ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ