Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor οδεύει προς το τέλος του και τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού, με τους παίκτες να έρχονται ένα βήμα πιο κοντά μετά και την αυριανή αποχώρηση. Γιώργος Κόρομι, Ελένη Χαμπέρη και Γιώργος Ασημακόπουλος είναι οι τρεις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα, με το ταξίδι για κάποιον να τελειώνει οριστικά. Υπενθυμίζεται πως και οι τρεις αναδείχθηκαν υποψήφιοι αποχώρησης από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει το κολιέ της ατομικής ασυλίας σε όλα τα αγωνίσματα, εξασφαλίζοντας όχι μόνο τη δική του παραμονή, αλλά και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Τσαλίκης σε ΣΚΑΪ για Big Brother: Θα διεκδικήσω το δίκιο μου, κάποιοι ευτελίζουν τα συμβόλαια

Ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος ήταν ο τρίτος κατά σειρά υποψήφιος, αναγνώρισε το πετσόκομμα του Σάκη Κατσούλη, αφού όπως είπε και ο ίδιος «μας αξίζει να είμαστε στον ντάκο».

Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που αποχωρεί την Κυριακή

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, φέρεται πως αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης η Ελένη Χαμπέρη. Αυτό σημαίνει πως η Μαριαλένα θα είναι η μοναδική γυναίκα παίκτρια και μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, θα αποτελούν ισχυροί αντίπαλοι των τριών παικτών της μπλε ομάδας.

Πότε θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Survivor

Μαζί με την αυριανή αποχώρηση, απομένει ακόμη μία στο Survivor, όπου στη συνέχεια οι τέσσερις εναπομείναντες παίκτες θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τον ημιτελικό και τον τελικό. Ο ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουλίου, ενώ την επόμενη ημέρα, δηλαδή στις 5 Ιουλίου, θα γίνει ο πολυαναμενόμενος τελικός με δύο φιναλίστ. Παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του Survivor, αλλά και οι συγγενείς τους. Άγνωστο παραμένει αν η παραγωγή αποφασίσει να δώσει την άδεια να υπάρχει και κοινό, ωστόσο λόγω πανδημίας, φαντάζει δύσκολο αυτό το σενάριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA