Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου, μίλησε η αδελφή του Σάκη Κατσούλη, η οποία απάντησε σε όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα και έχουν ως επίκεντρο τον παίκτη του Survivor, στη δήλωση του Νίκου Μπάρτζη πως ο Σάκης παίζει θέατρο, στη γιαγιά της Μαριαλένας που είχε πει χαρακτηριστικά πως δεν τον συμπαθεί, καθώς και στη πολύ στενή σχέση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Σάκη και την Μαριαλένα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μπάρτζης για Σάκη Κατσούλη: Με έλεγε σκουπίδι, παίζει θέατρο και τον αντιμετωπίζουν διπλωματικά

Όσον αφορά τον Νίκο Μπάρτζη, η αδελφή του Σάκη είπε χαρακτηριστικά πως «αν εγώ ήμουν μία γυναίκα, η οποία είχε υποστεί όλα αυτά που θέλουν να λέγονται για τον Σάκη, ακόμη και στην άκρη του κόσμου να ήμουν, δεν θα πλησίαζα έναν τέτοιο άνθρωπο. Δεν θα ασχοληθώ με τις δηλώσεις του κ. Μπάρτζη, αυτή είναι η γνώμη του, καλώς ή κακώς δεν γνωρίζω». Για τη δήλωση του πως ο Σάκης παίζει θέατρο απάντησε μόνο «άποψή του».

Για τη γιαγιά της Μαριαλένας, η οποία τοποθετήθηκε πρόσφατα για τον Σάκη λέγοντας πως δεν τον συμπαθεί, απάντησε: «Η κάθε οικογένεια λέει αυτό που πιστεύει ότι είναι σωστό, εγώ επιμένω ότι είναι προσωπικά του αδελφού μου και της Μαριαλένας στη συνέχεια. Περιμένουμε να τελειώσει το παιχνίδι κι ας τα πουν έξω από κοντά μεταξύ τους», ενώ πρόσθεσε για τα σχόλια που τον ήθελαν χειριστικό: «Δεν θα απαντήσω σε αυτό, είναι δικό τους θέμα και δεν με απασχολεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA