Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το Survivor, με τους εναπομείναντες παίκτες να αγωνίζονται, χθες, για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας. Απομένει ακόμα μία αποχώρηση, που θα προβληθεί την ερχόμενη Κυριακή, και οι τέσσερις που θα καταφέρουν να παραμείνουν, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για τη διεξαγωγή του ημιτελικού και του τελικού στο Γαλάτσι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Σφοδρή κακοκαιρία στον Άγιο Δομίνικο - Έπεσαν κεραυνοί δίπλα στην καλύβα των amigos

Στον χθεσινό στίβο μάχης, επικράτησε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος κλήθηκε στο συμβούλιο του νησιού να υποδείξει τον παίκτη ή την παίκτρια για αποχώρηση. Το όνομα του Σάκη Κατσούλη ήταν εκείνο που είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας, εξηγώντας πως δεν θα μπορούσε να δώσει την Μαριαλένα, αφού αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη μέρα και επίσης είναι η μοναδική γυναίκα που διεκδικεί τον τίτλο.

Επική τούμπα για Σάκη και Μαριαλένα 

Μετά το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, Σάκης και Μαριαλένα θέλοντας να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, κατέληξαν στο ποτάμι για μια βουτιά. Οι δύο παίκτες έκατσαν σε κλαδιά, χωρίς να υπολογίσουν το βάρος τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο νερό και να θυμίσουν λίγο από την τούμπα του Τριαντάφυλλου με το κλαδί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA