Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor οδεύει προς το τέλος του κι αφού οι εντάσεις και οι τσακωμοί έχουν μπει στο περιθώριο από τους παίκτες, σειρά ήρθαν να πάρουν η χαρμολύπη, οι γλυκόπικρες αναμνήσεις και οι συγκινήσεις. Το αποψινό επεισόδιο αναμένεται, μάλιστα, να είναι συγκλονιστικό, αφού ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα αναφερθεί πρώτη φορά στην απώλεια του αδελφού του, ο Ηλίας Μπόγδανος με τη σειρά του θα μιλήσει για το ατύχημα με τη μηχανή που τον οδήγησε στο κώμα, ενώ η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα κάνει ιδιαίτερη μνεία στη μητέρα της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση της εβδομάδας

Το συμβούλιο του νησιού, εκτός από την ανακοίνωση του δεύτερου υποψήφιου για αυτή την εβδομάδα, θα έχει πολλή συγκίνηση και κλάματα με τους παίκτες να καταθέτουν ψυχή, όπως αποκάλυψε το trailer του επεισοδίου.

Ο Ηλίας ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή πριν δέκα χρόνια, είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα. Μου είπαν οι γιατροί ότι είχα πάρα πολύ λίγες πιθανότητες να ζήσω», ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος αναφέρει για την απώλεια του αδελφού του: «Μου στέρησε τα παιδικά μου χρόνια. Είχα στήριγμα και τον αδελφό μου τον Γιάννη και θυμάμαι περιστατικά που όλοι ήταν στο νοσοκομείο και εμείς μόνοι μας στο σπίτι. Εγώ ήμουν μικρό τότε, δεν μπορούσα να καταλάβω τι γίνεται». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA