Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κόρομι κέρδισε την χθεσινή ατομική ασυλία στο Survivor, υποδεικνύοντας ως υποψήφιο για αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Όπως εξήγησε γι’αυτή του την απόφαση, δεν θα μπορούσε να δώσει την Μαριαλένα, αφού αγωνίζεται στο ριάλιτι επιβίωσης από την πρώτη μέρα και επίσης είναι η μοναδική γυναίκα που διεκδικεί τον τίτλο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πρώτη φορά ο Ασημακόπουλος μιλάει για την απώλεια του αδελφού του και ο Ηλίας για το ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή

Η υποψηφιότητα του Σάκη σχολιάστηκε στην καλύβα από τον ίδιο και την Μαριαλένα, με την παίκτρια να λέει πως «με πιάνει μια μελαγχολία όταν είσαι υποψήφιος. Σίγουρα σε ψήφισε γιατί το κάνει στρατηγικά» και να προσθέτει στην κάμερα του Survivor: «Περίμενα ότι θα βγει ένας από τους δύο, αλλά με το που άκουσα το όνομα του Σάκη στεναχωρήθηκε για άλλη μια φορά. Έχουμε καταλάβει ότι αν ο Σάκης δεν κερδίζει ατομικές ασυλίες θα είναι υποψήφιος και είναι λογικό γιατί είναι ο καλύτερος παίκτης εδώ πέρα».

Ο ίδιος ο Σάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν περνάει μια εβδομάδα και είμαι πάλι υποψήφιος. Αν δεν κερδίζω ασυλίες είμαι καταδικασμένος». Σημειώνεται πως αν ο παίκτης της κόκκινης ομάδας καταφέρνει να κερδίσει τις επόμενες δύο ασυλίες, τότε η υποψηφιότητα του θα ακυρωθεί. Σύμφωνα, πάντως, με τα spoilers, που κυκλοφορούν, απόψε κερδίζει την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA