Μενού
  • Α-
  • Α+

Τελευταίο αγώνισμα ασυλίας για το φετινό Survivor και το πιο σημαντικό απ’όλους για τους παίκτες, αφού ο νικητής θα πρέπει να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση, της τελευταίας στο ριάλιτι επιβίωσης. Γιώργος Κόρομι, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Ηλίας Μπογδάνος και Γιώργος Ασημακόπουλους θα τα δώσουν όλα, όχι μόνο για το κολιέ της ασυλίας, αλλά και για το μεγάλο έπαθλο.

Διαβάστε ακόμη: Ο παππούς του Σάκη τον στέλνει στον… τάκο - «Απορώ πώς αυτή η κοπέλα τον ερωτεύτηκε, αυτός είναι σαν παγόβουνο»

Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής, μαζί με άλλους δύο παίκτες της επιλογής του, θα κερδίσουν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, με το οποίο θα κάνουν βόλτα στη Πούντα Κάνα, όπου εκεί θα διασκεδάσουν με μπάγκι σε χωμάτινες διαδρομές, καθώς και θα γευματίσουν στα 40 μέτρα ύψος.

Survivor - Spoiler: Ο παίκτης που κερδίζει την ασυλία και ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση

Η μεγάλη ανατροπή θα γίνει απόψε, αφού σύμφωνα με τα spoilers, ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει την τρίτη ατομική ασυλία, πράγμα που σημαίνει ότι απαλάσσεται από την υποψηφιότητα, δίνοντας έτσι την Μαριαλένα για υποψήφια. Ο Γιώργος Κόρομι, που κέρδισε την πρώτη ατομική ασυλία, θα πρέπει να υποδείξει έναν άλλο παίκτη, που προφανώς θα είναι η μοναδική γυναίκα παίκτρια.

Από την άλλη, ο Σάκης Κατσούλης θα δώσει τον Κόρομι, με αποτέλεσμα να είναι ο τρίτος υποψήφιος μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA