Μενού
  • Α-
  • Α+

«Αυλαία» έριξε το βράδυ της Δευτέρας (5/7) το Survivor με την ανακήρυξη του νικητή. Ο Σάκης Κατσούλης  κέρδισε τον Ηλία Μπόγδανο και κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.  Μετά από μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, με αγωνίσματα, κακουχίες, πείνα, καβγάδες, δάκρυα και αποχωρήσεις, ο Σάκης Κατσούλης είναι ο παίκτης που κατάφερε να στεφθεί νικητής του ριάλιτι επιβίωσης. https://www.instagram.com/p/CJ3kty7gCTY/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας, όπου από τα σχολικά του χρόνια βρέθηκε σε ποδοσφαιρικές ακαδημίες. Αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο και έπαιξε σε ομάδες της Β’ Εθνικής. 

https://www.instagram.com/p/CKe1ZmTg746/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα με το ποδόσφαιρο έχει παίξει επαγγελματικά μπάσκετ, έχει διακρίσεις στο beach volley, στο στίβο και κάνει ψαροντούφεκο από 15 ετών. Μετά από έναν τραυματισμό, αποφάσισε πως ο αθλητισμός είναι «απλά στιγμές» και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις.  Ο Σάκης Κατσούλης είναι ιδιοκτήτης ενός barber shop, ενός spa, εμπορικός αντιπρόσωπος κρασιών και εισαγωγέας αθλητικών ειδών για τερματοφύλακες.  

https://www.instagram.com/p/CJhSZV2AJ8h/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA