Μενού
  • Α-
  • Α+

Στον τελικό του Survivor, οι παίχτες που συμμετείχαν καθ'ολη την διάρκεια της φετινής σεζόν και ασκούσαν το επάγγελμα του τραγουδιστή, κλήθηκαν να τραγουδήσουν στον  για χάρη των δύο διεκδικητών του τίτλου, του Σάκη Κατσούλη και του Ηλία Μπόγδανου (για την ιστορία ο πρώτος στέφθηκε νικητής. 

Διαβάστε ακόμη: Σάκης Κατσούλης: Πρώην τερματοφύλακας, νυν επιχειρηματίας με 100.000 ευρώ περισσότερα

Ένας από αυτούς ήταν και ο Πάνος Καλίδης που όπως οι περισσότεροι, πλην Τριαντάφυλλου, κλήθηκε να τραγουδήσει playback. Ο Πάνος Καλίδης κατέβηκε στη σκηνή, πήρε το μικρόφωνο και άφησε τον κόσμο να ακούει το τραγούδι του από τα ηχεία, προσφέροντας και την πιο αμήχανη στιγμή του τελικού του Survivor στο Άλσος του

Στην εισαγωγή του κομματιού, ήταν προφανές ότι είχε ξεχάσει τους στίχους, με το τραγούδι να ακούγεται για αρκετή ώρα από τα ηχεία. Ο ίδιος μάλιστα, προκειμένου να κρύψει την αμηχανία της στιγμής έκανε διάφορες κινήσεις, χαμογελώντας και πλησιάζοντας τους δύο φιναλίστ για να τους χαιρετήσει, θυμίζοντας εκείνους που ξεμένουν από κινήσεις όταν χορεύουν ζεϊμπέκικο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA