Μενού
  • Α-
  • Α+

Το Survivor κατάφερε να κρατήσει ζεστό το κοινό του, έγινε talk of the town και δικαίωσε τον παραγωγό του, Ατζούν Ιλιτζαλί, τον ΣΚΑΪ που πήρε τα δικαιώματα και μετέδωσε το ριάλιτι και τους παίκτες που έγιναν πιο γνωστοί απ' ό,τι ήταν πριν ετοιμάσουν βαλίτσες για τον Αγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Τριαντάφυλλος «έδωσε» την ερωτική συνεύρεση Παππά και Ελευθερίου - Οργή στο twitter

Το ριάλιτι έριξε αυλαία χθες το βράδυ με την διεξαγωγή του τελικού στο κατάμεστο ανοιχτό θέατρο του Γαλατσίου και μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης που ανέτρεψε τα προγνωστικά στο φινάλε κι «έφαγε» στο φώτο φίνις τον κατά πολλούς ακλόνητο φαβορί Ηλία Μπόγδανο.

Ο πρώην τερματοφύλακας ομάδων της Β' Εθνικής, μπασκετομπολίστας, αθλητής του beach volley, του στίβου, δεινός ψαροντουφεκάς και νυν ιδιοκτήτης barber shop, σπα, εισαγωγέας κρασιών κι αθλητικών ειδών, έγινε πλουσιότερος κατά 100.000!

Οι διάσημοι που έγιναν διασημότεροι

Οι τραγουδιστές Ελευθερία Ελευθερίου, Πάνος Καλλίδης, Τριαντάφυλλος, οι ηθοποιοί Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Κοψίδας, Αλέξης Παππάς, το μοντέλο και νικήτρια του GNTM Κάτια Ταραμπανκό, ο πυγμάχος Μιχάλης Αρναούτης και οι Αννα Μαρία Βέλλη και Περικλής Κονδυλάτος έκλεψαν καρδιές από την πρώτη στιγμή, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη πήραν Τζέιμς, Μπάρτζης κι Αννα Μαρία, η Ανθή Σαλαγκούδη που έκανε μεγάλο ντόρο, το... ζευγάρι της χρονιάς Σάκης – Μαριαλένα, ο Κόρο και ο Μπόγδανος.

Οι δηλώσεις του νικητή

«Είμαι πολύ χαρούμενος ευχαριστώ τον κόσμο μέσα από τη καρδιά μου. Μακάρι να υπήρξε ένα μαγικό κουμπί να το πατήσουμε και να βρεθούμε στα σπίτια του κόσμου και να τον αγκαλιάσουμε για την αγάπη που μας έδειξε. Αλλά υπάρχει ένα μαγαζί στο Περιστέρι, όπου μπορεί να έρθει ο καθένας να βγάλω φωτογραφίες, να τους πάρω μια αγκαλιά αλλά και να ακούσω και τα κακά». Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αγαπημένη του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου». Θα φανεί, αλλά λίγο πλέον ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, το τρόπαιο είναι σπίτι του μαζί με την επιταγή και η επόμενη μέρα του τελικού θα είναι πολύ διαφορετική. Εμείς θα του ευχηθούμε συγχαρητήρια.

Ο Ατζούν θιασώτης του Λιανού

Αναμφισβήτητα, ο Γιώργος Λιανός ανέβασε το ριάιλτι σε άλλο επίπεδο. Ο χαρισματικός παρουσιαστής κράτησε ισορροπίες, μοίρασε απλόχερα το χιούμορ του, εντυπωσίασε με την χαρισματικότητά του. Το επιβεβαίωσε και ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος εξομολογήθηκε πως ζητούσε πάντα να του μεταφράζουν όσα έλεγε ο Γιώργος καθώς έβλεπε τους παίκτες να γελούν, να είναι ευδιάθετοι και να απολαμβάνουν την παρουσία του.

Οι απόντες...

Ο τελικός τα είχε κυριολεκτικά όλα. Είχε απουσίες, οκτώ συνολικά για διαφορετικούς λόγους: Αννα Μαρία Βέλη, Τζέιμς Καφετζής, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος, Αγγελική Λάμπρη, Νίκος Μπάρτζης, Νικολέτα Μαυρίδη, Χριστίνα Κεφαλά.

...Και οι σπόντες

Το ριάιλιτι είχε πολλές τρυφερές στιγμές και μακριά από τις κάμερες, όλοι έκαναν διάφορες σκέψεις για το τι μπορεί να επακολουθούσε όταν τα φώτα έσβηναν. Το φινάλε, είχε απρόοπτες αποκαλύψεις για συνεύρεση παικτών από τον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλλίδη. «Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό, Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον;

Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;», Μάταια προσπάθησε ο Γιώργος Λιανός να τον σταματήσει. Ο Τριαντάφυλλος προχώρησε περνώντας κόκκινες γραμμές.

«Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια». Την χαριστική βολή έδωσε ο Πάνος Καλλίδης λέγοντας: «Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σεξ».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA