Μενού
  • Α-
  • Α+

Αρκετά συναισθηματικά φορτισμένη ήταν σήμερα, Τετάρτη, 14 Ιουλίου, η Ιωάννα Μαλέσκου και προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Η Ιωάννα Μαλέσκου έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της από την πλευρά της ήταν αρκετά φορτισμένη συναισθηματικά.

Διαβάστε ακόμηΣάββας Πούμπουρας: Τι είπε με αφορμή την ανάρτηση των Ρένεση, Μπάρκα

Χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Το πόσο έχω συγκινηθεί ξεφυλλίζοντας αυτό το βιβλίο “Αλέξανδρος, να θυμάσαι θα ξαναβγεί ο ήλιος”.  Το πόσο έχω κλάψει σήμερα και πόσο έχω φορτιστεί συναισθηματικά δεν μπορώ να σας το πω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι χαίρομαι που μέσα από τον πόνο,

μέσα από αγώνα και μέσα από τέτοιες διαδικασίες, πόσο δε μάλλον την απώλεια του παιδιού σου, να έχεις τη δύναμη να δώσεις αγάπη και ελπίδα σε πάρα πολλές οικογένειες.  Θέλω να σας πω πολλά μπράβο μέσα από την καρδιά μου και θα προσπαθήσω να μην φορτιστώ συναισθηματικά περισσότερο από αυτό που πραγματικά τηλεοπτικά μπορώ να διαχειριστώ»,  ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μαλέσκου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA